zeynominiik Kızlar geçen hafta Lcw’dan 8-9 parçalık bi alışveriş yaptım fakat bedeni bebeğime olmadığı için iade etmiştim. Para iadesi hala yapılmadı korkmaya başladım böyle bişey başına gelen var mı?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zeynominiik Yoğunluktan gecikmeli olmuştur. Müsteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.
kubraersin50 zeynominiik LCWaikiki hiç bir sorun yaşamadım ben yıllardır kaç kez iade değişim yaptım muhakkak paranızı alırsınız
Ahimess zeynominiik korkmayın paranız iade edilir bu bankanın hızına bağlı bir de ☺️ 15 güne de bulabilir ¾ günü de
EJDERYAA Lcw öyle birşey yapacağını sanmıyorum müşteri hizmetlerini arayıp sorun ödeme vakitleri oluyor genelde mağazaların
zeynominiik kubraersin50 içimi rahatlattınız senelerdir sürekli internetten alışveriş yaparım lcw’dan ilk kez yaptım üstelik iade de ilk kez yaptım bu yüzden biraz tereddüt etmiştim.
zeynominiik AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet tavsiye ettiğiniz gibi müşteri hizmetlerini aradım, Kargo İstanbul’a daha dün ulaşmış ve iade deposuna gönderilmemiş henüz :) Teşekkür ederim 🤍
HamzasMomy zeynominiik lcwa o konuda korkacagin en son site. Er geç geliyor yogunluga bağlı. Ben hic sorun yaşamadım çok alışveriş yapıyorum ordab
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zeynominiik Rica ederim. Lcw bu konuda en güvendiğim yerlerden biei hiç bir olumsuzluk yaşamadım. Beden tablosunda ise boy.kilo orsntılı alın bebeğinizin kaç aylık olduğuna göre değil. O zaman bedenini tutturursunuz. ☺️🥰
Ahmetbebek Pandemi surecinden dolayi gecikmeler yasanabiliyor benim lcw ye iade ettigim urunlerin ucreti 1 ay sonra hesabima gecmisti mutlaka musteri hizmetlerine ulasin bildirin durumu