Selin12 Merhaba 4 aylik bebegim var hic bir sekilde beni emmedi dogdugundan beri bizde mama vermek zorunda kaldik ama 2 aydirda mama yemek istemiyor kac tane mama degistirdik ama yemiyor kilosundan düştü doktor 3 saatte bir mama yedircen diyor ama benik kizim yemiyor bagiriyor agliyor napicami bilemiyorum başına gelen var mı
Busrammesut Selin12 4.ay atağı. Ne zorluklarla atlattım daha da geçmiş değil bizde meme reddi yasadik etrafa ilgileri arttığı için beslenmek istemiyorlar bende hep uykuda emzirdim uyanacagi zaman emzirdim öyle öyle geçti ama çok yıprattı beni. Allah yardımcın olsun 4. Ay atagina girmişsiniz
Dorika Selin12 keçi sütlü mama var isterseniz onu bi deneyin. Diğerleri hepsi klasik inek sütü. Belki içer?
Ayseee27 Uykuda verin 4 saatte verin zorlamayın uykuya dalsın sonra verin ben öyle yaptım bi ara geçiyor
Elifaydn Bizde 4 aylık olduk 5-6 saat geçiyor anca yiyor onda da 2 aylık bebeğin yediğini çok zor , bizimde kilo alımımız düşük Cuma günü kontrol var doktorumuz ne diyecek çok merak ediyorum Çünkü sürelkli bana zorlana kendisi yesin diyordu
Selin12 Elifaydn benimde oyleydi 6 saatte bir yiyordu ama doktor kilodan dusunce 3 saatte bir vericeksin diyor yemiyorki nasil yedircem
evlatkusum Ayakta gezerek yedirmeyi deneyin benim kızımda 3 aylık bazen sakince içiyor bazen aç olmasına rağmen yememek için direniyor evi turlayarak yediriyorum kollarım koptu ama yapacak bir şey yok yesin de nasıl yerse yesin dedim artık
Busrammesut Fatmatasar Cok zorlandım çok zorladım ayakta emzirdim dua açtım zıplayarak emzirdim uykusunda emzirdim uyanır uyanmaz emzirdim ama kazanan oğlum oldu 6. Ayinda beni tamamen bıraktı mamaya dönüş yaptık en azından 6 ay emdi diye avuttum kendimi. Anne karnı sesi açıp ayakta gezerek emzirmeyi dene uyku arasında vermeyi dene. Cok yıpranmistim o zamanlarda çok şükür şimdi 17 ayın icindeyiz zaman çabuk geciyor zor bı zaman ama Allah yardımcın olsun 😊