Tftmnr kızlar bebeğim 7 haftalık sabah gözleri baya çapaklanmış tı bende temizledim ama yarın yine mi böyle olur uyandığında? bugün ilk defa görüyorum bebeğin de böyle bir sorun yaşayan var mı nasıl temizlersiniz siz olsanız
Zeynebimmmm Tftmnr merhaba canım benim oğlumda.3 haftalık geçen hafta çok oluyodu sağlık ocana götürdüm doktor damla yazdı iki günde geçti bidaha olmadı ben sutumle temizliyorum doktor göz sütle temizlenmez dedi ılık suyla temizliyecem dedi
Ask_kokulu_yavrum Tftmnr eğer iltihap şeklinde çok akmaya başlarsa doktor damla yazacaktır kullan ben temiz bir mendille ılıtılmış su veya sf ike merkezden dışa doğru hep temizledim bazen kulak çöpü ile yapıyordum çünkü kirpikleri çok yapış yapış oluyordu damla ile beraber 7 güne geçmişti şükür
BalarisiYusra Tftmnr bizde Rop muayenesi olduğumuzda gözde çapaklanma gördü çapaklanma da var dedi neyden kaynaklı olduğunu sordum göz damarlarındaki tıkanıklık ile alakalı olabilir dedi onun için göz masajı yöntemleri varmış
CanK Tftmnr bizde bayadır var bu sorun 9 haftalığız. gözyaşı kanalları çok küçük olduğu için çabuk tıkanıyormuş. doktor damla verdi ve masaj yapmamı söyledi