Ay-ay 2 aylık kızım memeyi canı isterse tutuyor canı istemezse tutmuyor biberon emzik kullanıyorum meme reddi böyle mi başlıyor lütfen yardım güzel anneler
Ask_kokulu_yavrum Ay-ay memede ağlar memeye gelmek istemez kendini iter ama biberonu tutar kesinlikle biberonu kes biz çok yaşadık meme reddini çok şükür her seferinde atlattım biraz zor oluyor emziği kesmedim ama uyurken vermeye çalıştım bide ağladığında biraz dayandım kendisi tıpış tıpış geldi emdi :) biberon kolay diye ona alışıyorlar
mnvr_67 Ask_kokulu_yavrum nasıl keseceğiz çok açken çok bağırıyor ne yapacağım lütfen akıl ver bende aynı sorunu yaşıyorum çok acıkınca ne yapacam anne sütü ile doymuyor zaten uyumuyor doymayınca hiç uyumuyor
Ask_kokulu_yavrum Ay-ay enjektörle ver ben öyle verdim ağladı geldi zaten anladı aç kalacağını yoksa gelmez tutmaz seni
yenidoganhemsiresi Ay-ay Facebookta emzirme akademisi var. Hemen üye olun. Emzirme danışmanları yardımcı oluyor, sayfada konu açıyorsunuz. Cok gec kalmadan hemen yardım alın. Alıştırma bardağı kullanabilirsiniz ama ben burdan o kadar etkili anlatıp yardımcı olamam.
bahar5858 8 aylık bebegim 8 aydır meme reddi yaşıyorum emzik kullanıyor biberon almadı redde ragmen kilosu herşeyi gayet iyiydi sadece emzirdim gece uykuluyken emzirdim hiç mama vermedim almadıda zaten sabırlı olman lazım uykuluyken dene sen
Ay-ay bahar5858 bizim kilo alımımız az meme mama gidiyorduk aslında memeye çok düşkündü bir günde istememeye başladı
Ask_kokulu_yavrum mnvr_67 ben önce şırıngayla besledim ama hep memeye zorladım o attı kendini ben aldım memeye memedeyken şırınga verdim ki memenin kokusunu alsın sıcaklığını alsın diye sonra gögüs ucu kullandım onu tuttu çekti belli süre sonra onuda almadı bi akşam ağladı ağladı babası mama yapıp vercem dedi hayır dedim susacak elbet yorgun düşüp sustu ve memeyi tuttu sakinleştirici müzik eşliğinde beraber bi kaç gün böyle devam etti
Ay-ay Ask_kokulu_yavrum benim de eşim ağlamasına dayanamıyor ben biraz zorlayalım diyorum ama eşim ağlayınca dayanamıyor
mnvr_67 Ask_kokulu_yavrum çok ağlayınca bende dayanamıyorum birde benim ikinci çocuk diğeriyle ilgilenemiyorum onu emzireyim derken ne zormuş valla ya 😫