Zerre Bu aylarda uyku düzeni olmadığını biliyorum ancak bir sorum olacak . Akşam kaç gibi uyuyor bebekleriniz gece uykusundan uyanmayınca emzirmek için uyandırmalı mıyız ? Bunu sadece bir kere yaşadım aslında uyuyakalmışım ilkkez uyanmadı da uzun süre çok kötü oldum çok acıkmıştır diye 🤦🏻♀️
BaharBebek34 Zerre 1 aydan sonra doktorumuzun tavsiyesi ile geceleri bebeğimiz uyanmadan uyandırmadık, acıkınca uyanıyorlar. Uyku da bebeği büyütecek çok önemli bir besin, bırakın ıyusun da büyüsün yavruck😇🙏🌸
Elif2304 Zerre 2 ay 23 günlüğüz akşam 7-8 gibi uyuyoruz gece beslemek için uyandırmayı uzun zamandır bıraktım kendisi acıkınca uyanıyor zaten 🤗
Karaoglannesi Zerre 3 saati geçmediği sürece akşam uyuyorsa ellemiyorum gece 12den sonra kendi uyanırsa emiyor saat tutmuyorum
Zerre BaharBebek34 en son gittiğimizde 4.5 saati geçince uyandırın demişti ki o saate kalmadan kendisi uyanıyor zaten 2. Ay için daha randevumuza da var sormadım da tekrar teşekkür ederim cevabınız için
Zerre Elif2304 ben de uyandırmıyorum aslında kendi uyanıyor bunaeger uyanamadı ya dedim acaba aç ama uyandırmıyor mu kendini normalde sayıklar gibi uyanıyor çünkü acıkınca
YeldaKuzey Bende geceleri hic uyandırmıyorum artık kendiliginden uyanıyor zaten acıkınca veya altını pisletince. Akşamları belli olmuyor bazen 9-10 gibi bazende 12ye kdr uyumadığı oluyor. Gündüzleride 4-5 saat uyur
Elif2304 Dilara5555 her gün değişiyo genelde 6-7 çok nadir de 8 oluyor ama artık 8 e kadar uyanmazsa ben uyandırıyorum çünkü bebeklerin en geç 8 de güne başlaması gerekiyormuş