Yasemincmk Bebeğim 3 ay 25 günlük elleri hep ağzında salyası akıyor bazen acı acıı bağiriyo bnm elimi ağzına almak istiyor acaba diş mi çıkarıyo 🤗🤗 bilen warsa yorum yapsın lütfen
Oslemosguu Yasemincmk ellerini keşfediyor dis çıkarması için erken daha benim bebegimde aynısını yapıyor
Annevebebek Yasemincmk damaklari sertleşiyor diye okumuştum burda canım ilk etapta damak sertleşirmis ondan olabilir
Harvicell Yasemincmk 3 ay 27 günlükken alt iki dişimiz patladı bizim . Hiç belli olmaz dişte olabilir , ellerinide keşfediyor olabilir
NrNz Yasemincmk diş çıkartıyor olabilir canım benim bebeğimde öyleydi tam 4 ayını doldurduğu gün dişi çıktı bazı bebekler çok erken çıkartıyor benim ilk bebeğimde aynı şekilde çıkardı
NrNz Yasemincmk fazla değildi ara ara ağrı yapıyodu heralde ozamanlar mızmız oluyodu bunun dışında emmeyi reddediyordu diş çıkınca tekrar emmeye başladı
ozgiltrr Yasemincmk bizde de öyle ılmuştu o aylarda acaba bu kadar erken çıkar mı başlar mı belirtiler derken tam 5. AYında alttan iki tane birden patlattı muhtemelen diştir
Firstbaby Yasemincmk benimki 5 buçuk aylık 2 aydan beri sürekli salya akıyor. 3. Aydan beri de eli agzında hep. Ne bulursa agzına sokuyor bende diş diye bekliyorum ama daha çıkarmadı. Çok huysuz mızmız bi an önce çıkarsa da kurtulsak
iki_tospik_annesiii Yasemincmk diş çıkartıyor olabilir cnm. Benim bebeğimde 4 aylıkken 2 alt dişini çıkarttı. Şimdi üşt dişlerini patlatmış.
Lazymom Yasemincmk benim oğlum da 3 ay 14 günlük aynen dediklerini yapıyor ve minnak bir diş çıkarıyor 😍 bugun ucunu gördük tırtıklı. Parmağımı alt damağında gezdirip sertlik bulmuştum ben öyle farkettim