Aselinam Merhaba kızlar Kızım 4 aylık doğduğundan beri emziğe bir türlü alıştıramadım verdiğim de hemen midesi bulanıyor kullanmadığım emzik kalmadı çeşit çeşit marka marka aldım yine de istemiyor Daha sonra ki aylar da emziğe nasıl alıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim çünkü sürekli emmek istiyor 🙄
BaharBebek34 Aselinam kızım beş buçuk aylık, ilk başlarda hiç almıyordu, midesi bulanır gibi öğürüyordu. Şimdi yavaş yavaş almaya başladı. Ara ara deneyin derim, asla çok geç değil🙏
fato3838 Benim bebeğimi görümcem alıştırdı 2 aylıktı hiç başından kalkmadı o attıkça verdi bide kucağında emzirir pozisyonu alarak verdi sürekli o günden beri bırakmadı hiç valla çok rahat ettim ben iş falan yapAmıyordum yoksa şu an 9 aylık ve herşeyi ağzına almak istiyorya emzik olunca koruyucu oluyo herşeyi ağzına alamıyo
Aselinam fato3838 ne iyi etmiş alıştırmakla bizimki de herseyi ağzına almak istiyor ellerini emiyor oda yetmedi ayaklarına geçti artık bide rahat vermiyor bir yere gittik mi sürekli emmek istiyor iş de yemek de yaptırmıyor sağolsun emzik alsa hiç değilse oyalanır diye düşündüm bende
BaharBebek34 Aselinam inşallah🙏 Lütfen reçel, pekmez falan bulaştırmayın emziğe, ancak mesela benim kızm sab simplex i çok severdi, emziğine damlatırdım mesela. Ama almayan bebek onu da Almazdı, şurubu emer emziği atardı. Şimdi sade tutmaya başladı🥰
Aselinam BaharBebek34 maşallah 😊inşallah benim kız da alışır ilerleyen zamanlar da pekmez sürmem dokunur felan ek gıdaya geçmedik sonuçta