yavrusununannesii 5 buçuk aylık oğlum dün az havuç haşladım çatalla ezip verdim bugün kakasnda yediği gibi cıkmış bi sıkıntı yoktur dimi
asyasare yavrusununannesii yok canim cok normal 😊henuz sindirmeyi yeni ogreniyor midesi bagirsaklari. zamanla geciyor o
ikizerkekannesi yavrusununannesii ilk zamanlar yedikleri direkt çıkıyor hatta muz yedikten sonrada kakada siyah iplik gibi şeyler görünüyor bende çok panik olmuştum☺️
Hayat63 yavrusununannesii valla kolay çıktıysa şükret zira havuç acayip kabızlık yapıyor ben kızıma verince çocuk ağlaya sğlaya kaka yapıyor
Baloglum123 ikizerkekannesi Yaa bu sabah o siyah kücük kücük ip sandım bian korkudan aklım cıkıyordu ne olmuş olabilir diye dün aksam muz verdim demek oymuş he 😂🤦♀️
ikizerkekannesi Baloglum123 bende ilk görünce korkmuştum çok internette kurt falan yazıyordu 😅 kırmızı biber verince kakası kırmızı çıkınca kan mı bunlar diyede kakayı deşelemiştim 🙄farklı farklı kaka durumları😁
Kuroneko 9 aylik hala havuclar parca parca çıkıyor 😄 digerleri normal bir tek havuc demek ki sindiremiyorlar daha. Acaba besin degerlerini aliyorlar mi ben de onu merak ediyorum. Bosuna havuc yedirmeyelim oldugu gibi cikacaksa 😄
Tgce16 yavrusununannesii ya geçen pancar verdim 😄😄😄😄 kakası mosssmor olduğu gibi çıkmıştı 😄 muz verince siyah iplikler oluyor mesela kakada hepsi normal 🌼