Beyzaaa1 Merhaba babam pozitif çıktı durumu ağırlaşınca hastaneye yattın 1 hafta oldu artık kendini iyi hissediyor dün tekrar test yapılmış yine pozitif çıktı acaba imza falan atıp evde karantinaya devam etme şansı varmı çok bunalmış hastane de
Alpingo Beyzaaa1 bunu hastaneyle görüşseniz yada babanız sağlık çalışanlarına iletsnnbiz ne desek boş geçmiş olsn
NaimeYilmaz Beyzaaa1 Ben olsam negatif çıkana kadar hastanede yatmayı tercih ederdim ailemin aynı durum ile karşılaşmaması için. Geçmiş olsun🌺
kahvekokusuu Beyzaaa1 ben burda bi post görmüştüm kendi isteğiyle hastaneden çıkıp evde karantinaya giren ismini hatirlamiyorum ama belki görür bu postu
Beyzaaa1 Alpingo doktorlar günde 1 kez geliyormuş hemşireler de pek cevap vermiyormuş ilgisiz Bi hastanede
Beyzaaa1 NaimeYilmaz tabi hastane daha iyi onun için ağrısı olunca da müdahale ediyorlar ama bunaldı haftada 1 kez test yapıyorlarnış yani 1 hafta daha orda sıkıldı iyice 🤗
Beyzaaa1 izmirliannee malesef bende karantina dayım temaslı olduğum için benim testim negatif annemlern de negatif evd ehep maske ile gezdi o yüzden bulaşmadı bize sanırım inş babam da Bi an önce atlatır da ece öyle gelir 4 duvar içinde durmak da zor ama el mecbur
Beyzaaa1 kahvekokusuu evde de bir odanın içinde kalacak ama en azandın kendi yatağı ama artık yapcak bişey yok 1 hafta daha hastanede kalsın inş haftaya iyleşir hafta da 1 kez test yapılıyormuş
Sevimli Beyzaaa1 böyle bir şeyi göze almayın . Çıkarmayın hastanede daha iyi bakılır . En azından bir şey olduğunda müdahale ediliyor. Evde olunca da sıkıldım dicek belki de dişarı çıkacak bilemezsiniz ki . Hastanede duramayan evde de duramaz . Başkalarınıda riske atmayın bence. Geçmiş olsun
Beyzaaa1 Sevimli yok düşüncesiz biri değil kimseyi riske atmaz normalde evdeydi ama durumu kötü olunca hastaneye yattı artık 1 hafta daha kalsın inş haftaya negatif çıkar hastaneden öyle çıkar uğraşıcak bişeyler göndermeyi düşünüyorum