bjkesra1903 Aya geçmemize az kaldı, ek gıdaya nasıl başlamalıyım, önerileriniz ve tecrübelerinize ihtiyacım var. 🍽4. Aydan beri eline sebze meyveleri verip tadım yaptırdık doktor önerisiyle.. 🥼 🌀 2-3 ay önce Şeftali, 🍑 armut, 🍐elma, 🍎 üzüm,🍇 Kavun,🍈 mor eriklerden Ayrı ayrı püreler yapıp buzluğa attım bu arada onları ne kadar ve hangi zaman dilimlerinde verebilirim? 👀
MirzaBoranArslan bjkesra1903 bence öğleden önce ve öğleden sora verebilirsn. Çok geç saat hazım için iyi olmayabilir ( daha midesi başka tada alışkın değil)
Yenianne1 bjkesra1903 ben oylen gibi veriorm 3 gune uymaya çalıştım birde geceleri yogurt veriorm guxel uyusun die. Diyelim 3 gun patates verdn sknti cikmadi daha sonra havuca gectiginde +patatesde koyabilirsn deneyip sknti cikmayan seyleri ilk denicegin seye koyablirsn yani. Tavuk euyu et suyuda koydm buzluk posetlerine corbalarina 1 kup atmaya calisiyorm
MirzaBoranArslan Bildiğim kadarıyla günde çay bardağının yarısı kadar 2 öğün veriliyor fakat şimdiye kadar hiç vermediyseniz bu bile şok biz 5ay 5 günlüğüz ben her gün yoğurt veriyorm☺️ 3 gün kuralını tavsiye ederim alerji kontrolü için. Bir de yoğurt vermenizi.
bjkesra1903 MirzaBoranArslan yoğurdu her yemeğe oturduğumuzda 1-2 kaşık veriyorum çünkü çok ağzını açıyor biz yerken 🙈
bjkesra1903 Yenianne1 teşekkür ederim ben de kemik suyu yaptım ondan da ilave etmeye çalışıcam ilerleyen zamanlarda 🥳