Purple13 Aselinaannesi kızım 9 ay 26 günlük 3 saatte 1 170 cc içiyor. 2 öğün koydum artık. Sabah uyandığında içiyor 3 saat sonra kahvaltı yapıyoruz 3 saat sonra yine mama sonra yine öğün şeklinde gidiyorum. Ek gıdayı az yediği zaman 2 saat sonra acıkıyor tabi.
asyasare Aselinaannesi kizim 9 aay 5 gunluk gunde 3 kere 210 cc iciyor canim. sabah oglen ve gece yatmadan once. aralarda kahvalti , ara ogun meyve yogurt aksamda yemek yiyor. tabi bazen az yediginde 4 e cikabiliyor biberon sayimiz
Aselinaannesi asyasare canım bende kızıma günde üç defa 200 cc veriyorum kahvaltı ara öğün Akşam yemeği de yiyor tabi acaba mama fazla mi veriyorum dedim sütüm var ama kızım emmek istemiyo
asyasare Aselinaannesi benim sutum yok canim o yuzden sadece mama gidiyoruz 3. ayindan beri. bence fazla vermiyorsun. ama emmiyorsa sutunu sagip verebilirsin en azindan anne sutu almis olur tabi sen daha iyi bilirsin annesi olarak🙏
Aselinaannesi asyasare canım sütüm var ama emmek istemiyo emzirmek istiyorum ama kendini geri itiyo hep valla üzülüyorum 😔😔 sütüm var ama kızım emmiyo