Berken Hiram 5 ay 5 günlük. Bizde öyleyiz arada geliyolar bebeye 😂 zorlamayın sabah yiyorsa öğlen yemiyor
Berken [bilinmeyen] doktorumuz başlattı 4 aylıkken yoğurt ve meyveyle. 15 gün sonrada sebzelere başlamamızı söyledi. Ispanak brokoli balkbağı avokado havuç verdim bir kaç gün aynı sebzeyi verip tepkisini gözlemlememi söyledi sadece
Berken [bilinmeyen] meyve suyu arada verdim ama yoğurt her gün verdim. Şuan günde 1er kere meyve ve yoğurt veriyorum. Sebzeleri verirkende hiç red yaşamadım. Hatta tatlı şeyleri genelde reddediyor. Bebekten bebeğe fark gösterir bence. Halamın bebeğide tatlı şeyleri hiç sevmezdi hla daha öyle düşkün değildir tatlıya 😊
Hiram [bilinmeyen] ben 4.ayda başlamak zorunda kaldım sırf mama yiyordu mamayıda yemek istememeye başladı mecburen başladık şimdilerde sabah kalkınca toz suyla yapılan mamalardan yapıyodum biz kahvaltı yaparkende ağzına peynir yumurta falan veriyodum gün boyu arada muzlu yoğurt yapıyodum akşam çorba içiyordu çorbayı çok sever onu bile isteksiz bi kaç kaşık zor içiyo ağzını kapıyor sonra