cnss5 Momandminnos allahyardimcin olsun 1 hafta cektim sonunda cerrahi mudaheleyle kesip iltahapi akittilar gogusume dokunamiyordum sismisti ici ne dedilerse yaptim gecmedi aksine daha cok yaydi
Bskrdm Momandminnos gögüste kızarıklık ve ateşim 38.5 olunca genel cerrahiye gittim antibiyotik başlandı ve 3 saatte bir sağım
Selda2233 Momandminnos ben sicak suyu küçük şişeye doldurup günde 5 ,6 kere o bölgeye 10 dk uygulma yaptim ve sıcak dusa girip sıcak su ile masaj yapıp sagdim ,aynı zamanda vebegime sürekli emzirdim o şekilde geçti çok şükür.
DeniZzZzbrn Momandminnos ben iki kere oldum bir günde geçti. İkincisinde genel cerraha gittim antibiyotik başladı çocuk doktoruma danıştım bebeğe geçer mi diye o da şiş ve kızarıklık olunca içersin bol bol emzir dedi gece sadece o memeyi emzirdim sabah geçti. İnsallah sizin de geçer bir an önce uzun süre çekenlerin allah yardımcısı olsun çok agrıyodu 😞🙏
SertapHilal Bende çok çektim mastitten çözümü sadece antibiyotikte buldum. Sağarak rahatlıyodum göğsünü tamamen boşaltman lazım sıcak duş alıp sağ. Ve antibiyotik yazdır
Momandminnos Bende şüpheleniyorum yarın doktoragideceğim ama inşallah yanılmışımdır ateşim yok fakat göğsümün bi bölgesi kızarık ve şiş emzirince şiş indi ama hala kızarık bira
Selinglr Momandminnos canın bısey cektıyse oncelikle onu bul ye bıde sıcak su masaj + bol emzirms veya pompa veya lahana haslayıp gogusune koy
[silindi] Bende dün gece ateşlendim 10 günlük kızım var göğüsüm çok ağrıyor ucu da çok kötü yara doktor antibiyotik yazdı inşallah geçer emzirmek çok zor bu şekilde
Zeyzeyy01 Momandminnos bende yeni atlattım :) tuzu iyice tencerede kavurup bi beze sarıp göğsüme koydum yani binevi sıcak kompres onu yaptım sagdım sonra da sıcak duşa girip sabunlayıp uyudum sabaha çok daha iyi uyandım
tosuncinar bende 39 ateşle gittim crp yüksekliği de vardı augmentin antibiyotik 2*1 emzirdikten sonrada kalan sütünü sağ 3-5 güne toparlar inşallah ateşini de düşür mutlaka parol le
surahasans Emzirmek en iyisi, dünyanın en iyi süt sağma makinesi bebekten güzel sağamıyor ben emzirince çok rahatlıyordum