1Kubra_ Kizlar ayın 4 den beri düşmeyen ateşimiz var 4 adet ayrı doktora gittik tahlilleri temiz çıktı ama bi türlü ateşi düşmüyor acile götürüyoruz düşürüyorlar. Ya ates düşürücü ilaç lar düşürmez mi düşürmüyor her yolu denedim olmuyor . Covit mi dedim acaba ciğer filmi çektirdik ciğerleri de temiz sıkıntıdan stresten ben hasta oldum ateşi 39.5
Deletedmom299 1Kubra_ Çok geçmiş olsun. 10 gün den bahsediyorsunuz çok uzun bir süre ya. Araştırıp daha güvenilir bir doktora mi gitseniz acaba?
Cerenaslan 1Kubra_ Bencede bi devlet hastanesine götür araştırırlar iyice inşallah . Allah şifa versin ❤️
Desbildemates 1Kubra_ 6. Hastalık o düşmeyen Ateş bizde yaşadık üç boyunca daha önceki sağlık postların bakın daha detaylı bulurusnz üç gün sonra Ateş düşüp vücuda döküntü oluyor iki gün gğn sonra geçiyor antibiyotik vermeyin sadece dönüşümlü olarak şurup verin ben çalpol dolven verdim sürekli ıslak havlu koyuyordum başına ayağına fln allh şifa versin çok zor bir süreç ama geçecek
1Kubra_ Deletedmom299 tşk ederim gaziantepin en Iyi hastanelerine gittim hiç bisey yok diyorlar bugünde bi devlet hastanesine göstereyim diyorum
Annesirintugceuzun 1Kubra_ Bir çocuk acil varsa oraya götürün. Devlet hastaneleri daha iyi diye düşünüyorum. Bir yerinde enfeksiyon vardır yani bu kadar uzun ateş mi olur 🤦🏻♀️
1Kubra_ Annesirintugceuzun bende öyle düşünüyorum ve 4 tane özel hastane gezdim hiç biri ateşini düşünüp eve gondermedi ilaç verip gönderdiler acil de ateş düşürdk defalarca gidip
Dn123 1Kubra_ kanunda enfeksiyon varsa antibiyotik kullanması lazım. Enfeksiyon gitmeden ateş düşmez ki
Kkg Bizimde bir ay kadar ates 38 di. 3,5-4aylikken en son gida alerjisi oldugu tespit edildi dustu. Sizin alakasi yoktur blki ama bende kafayi yemek uzereydim. Sizi anliyorum. Belki bir fikir olur. Cok cok gecmis olsun
1Kubra_ Annesirintugceuzun devlet hastanesine gittim doktor tahlil yapmadan yatış dedi sonra cpful hastanesine gittim başka bi doktora orasi kan tahlili falan yaptı
Kkg 1Kubra_ belki tespit etmediginiz baska bir alerji de mevcutsa. Biz alerjenleri kestigimizde o anlamsiz ates de dustu. Dedigim gibi bir ay boyunca 37.8,37.9,38 di ates. Kulaktan olcerle
Zeynebsmom 1Kubra_ kanda yada idrarda enfeksiyon vardır düşmüyorsa, malesef enfeksiyon da antibiyotiksiz bitmiyor ateş de düşmüyor antibiyotik verirlerse kullanın bebiş rahatlar hemen ateşi de 2.günün sonunda bitmeye başlar 3.gün komple biter Allah’ın izniyle
Annesirintugceuzun 1Kubra_ İyiki gitmişsiniz işte. Ben Devlet hastanesine çok daha fazla güveniyorum. Enfeksiyon olmasa ateşi düşer zaten belli Yani. 🤦🏻♀️