tugrayusufmoms 3 ay 22 günlük oğlum minik bir sesede sıçrıyor hiç bişey olmasada sıçrıyor mesela kucagımdayken bile hoplar gibi sıçrıyor neden olabilir 🙄aynı durumu yaşayan annelerden cvp bekliyorum kızlar 😫
Deletedmom12 Gündüz belli aralıklarda eğer tek bırakıyorsanız onun korkusunu yaşıyor olabilirlermiş geçenlerde okumuştum bende, bunu yenebilmek için bir kaç oyun var. İnternetten bulabilirsiniz sizde.
Dengenc Ahhh o günlerim geldi aklıma cocuğu alıp nöroloji dr götürdüm eeg ultrason mr hepsi yapıldı epilepsiden şüphelendiker çünkü moro refleks ve epilepsi tepkimeleri aynıymış karışıyomuş gerçi daha 35 günlüktü gttiğimde 40 çıkto geçti şükür ki sıçramalar 😭ama o stresi çok ii bilirim
Cinarege_ Dengenc benm de bebegm 2ay 9gunluk bgn nörolojiye gttk aşı sonrası az bi atesi oldu bende ıslak bez koydu o an ani bi scraması korkusu oldu sok gbi 5-6kez.bir hfta snra yne oldu scrıyor bagrıyor kucakta susuyor.epilepsiden havaleden süpheleniliyor
Cinarege_ Dengenc evet eeg normal cktı idrar yolu enfeksiyonı gecrdi bu arada hergun igne oldk ama dun bir kez daha oldu. sıcrayıp korkuo aglama seklnde
Dengenc Cinarege_ eeg normalse korkmayın bilmiyorum böle şeylere inanırmısınız ama iyi bir hocaya okutun bide ben onu yaptım yavrum rahatladı.Mr girdik normal eeg uyurken normal uyanık normal ultrason normal kan normal bizde okuttuk rahatladı yavrum. Şifa versn allahım