Nadireyamac 17 günlük bebeğim var masajlar popoya zeytinyağı ne yaptıysam olmuyor dün yine acillik olduk lavman yaptılar gazınıda çıkartıyor aslında ama yetmiyor ne olur bi yardım edin ne yapayım artık ayakta durcak halim yok
Canselguler Nadireyamac ılık bır banyo yaptır masaj yaptır sımdı kucucuk bır sabun koy dıyecek poposunu ıcıne ıslat sıvrılt bıraz koy tam gırsın hemenn cıkartır ama daha cok kucuk ben 30 gunun de yapmıstım rahatlamıatı
eslemsiii Nadireyamac otur bacaklarını arasına al bebeğini yüz üstü olsun bebeğin karnı bacağına gelsin sırtını sıvazla biraz uzun sürebilir belki bu hal ama benim kızım çok rahatlardı dizlerimin arasında ve kullanmak istersen kesinlikle nurse harveys damla kullan içeriği zeytinyağlı bir damla çok iyi gelmişti kızıma. Umarıma en kısa zamanda geçer gazı rahatlar 🙏🏻
Nadireyamac eslemsiii yaptım canım yaptım hepsini nurse de kullanıyorum şimdi fön makinesini açtım biraz daldı uykuya :(
eslemsiii Nadireyamac nurse dışında sırayla vicol damla zinco damla sap simplex damla kullanmıştım ben bunlarla beraber biogaia damla kullanmıştım rahatlatmıştı. Bir damlayı uzun süre kullanmayın vücudu o damlaya bağışıklık kazandığı için bi süre sonra işe yaramazmış aklınızda bulunsun.