Bushraa Ayza merhaba canım, Mecidiyeköy’de Si psikoloji var. Bu işin ustaları diyebilirim. +90 (542) 317 98 97 Danışmada özlem hanım vardı, şu an kim var bilmiyorum ama. İnşaallah gidebilirsiniz 😊
Sebahatsanduvac89 Ayza merhaba İstanbul anadolu yakasında aile danışmanlığı yapıyorum. Online seanslar ile yardımcı olabilirim. @sebahatsanduvac instagram hesabını inceleyebilirsiniz.
Ayza deletedmom19 Aynı şekilde bende istiyorum eşim istemiyor . Onun için önden ben gitmek istiyorum . Yoo özel bişey yok sadece kızımız olduktan sonra ikimizde de değişimler ister istemez oldu . Olmaya da devam ediyor . Fakat arkadaşları o kadar çok ki . Hiç bi gün evde durmak istemiyor . Mesela bugün. 10 buçukta maçı vardı istemedim gitmesini bana hala trip yapıyor . Kısacası arkadaşlarına doymuyor. Onun için bi çözüm yolu bulmak, derdimi anlatmak istiyorum.
Tubad Ayza aynı dert bende var! Ve asla kabahatli bulmuyor kendisini... Benim çok değiştiğimi iddia ediyor 🙄
Ayza Tubad Aynen canım aynen hiç kendisine bakmıyor . O kadar sinirlerim bozuk ki oturup ağlamak geliyor içimden
Ayza [bilinmeyen] Ben İstanbul Avrupa bölgesi için istiyorum yüz yüze görüşmek daha iyi olur benim için . Yine de çok teşekkür ederim ☺️
Fatmaugurdoku Ayza Maltepe’de bi yer var devletin aıle terapistleri var gidiyorsun oraya eşinle çocuğunla vs cok guzel bi yermiş boşanma aşamasında olan cıftleri önce oraya yonlendırıyormuş avukatlar falan hem de ucretsiz bi sosyal hızmetlerde bayan vardı o söylemişti gidebilirseniz ıyı olur aslında 🙂
Zynpacar Ablam aıle terapıstı ısınde cok cok ıyıdır. Sosyalsosyolog Instagram adı oradan randevu alabilirsiniz ö gercekten gozunuz kapalı guvenın derım
Ayza Zynpacar Aaa çok sevindim nerde yeri peki ? Ama ben sosyal medya kullanmıyorum ulaşma imkanım var mı peki