Sultan0_ Bebeğine uyku damlası kullanan varmı hiç uyumuyor geceleri 3 aylık sizce zararı olur muu acil cevappp
Demetbulut Sultan0_ 9 aylık oldu oğlum çoğu zaman oda uyumaz hiç aklıma gelmedi uyku damlası kullanmak hoş gelse de kullanmam ilaçla uyuyacagina hiç uyumasin daha iyi
ozaldi Sultan0_ iyi geceler. Ben baybay kullaniyorum aksamlari bazen. Bitkisel zaten. Bence kullanin. Uzun ve derin uyku bence bebek icin kaliteli uyku anlamina geliyor. Bende 3 bucuk aylik ikizler var baybay olmasa zorluk cekerdik😀 baybay is the answer😂
Sultan0_ Demetbulut ne gece ne gündüz yemek yiyemeyin su bile icemeyin aklınıza gelir belki bende istemiyorum ama bu defa oda deli oluyor bende merak etmeyin en az sizin kadar düşünüyoruz bizde çocuğumuzu
Demetbulut Sultan0_ canım ikinci çocuğumu uyutuyodum kızımda aynıydı oğlumda emin ol senin yaşadıklarını hemen hemen her anne yaşıyor
ozaldi Sultan0_ benim bebeklerim 4 aylik iyice calkalayip bi cay kasigi dolusu veriyorum. Uykudan 20 dk once gibi.
Defne_cicegim Defne_cicegim seni öyle iyi anlıyorum ki özellikle son 3 gecedir 2 saatlik uykularla duruyorum vallahi Rabbim yardımcımız olsun sabahta erkenden kalktı