Deryaaaa Merhaba kızlar bebeğimin ateşi 38.4 39 a çıkıyor ara ara korona nedeniyle acilede gitmek istemiyoruz napabiliriz sizce yüksek mi bilmediğimden soruyorum yaşayan arkadaşlar yardım lütfen
Yildizim Deryaaaa Doktorumuz 38 olunca eğer doğal yolla düşmüyorsa ilaç ver diyordu. 38 yüksek artık ilaç verin. Ilık duş aldırın. Hala düşmezse doktora gidin.
Hilaloz Deryaaaa ben büyük oğlumda bebekken dolven yada calpol verirdim 1 saat snrada fitil verirdim ki hastaneye acile gidincede aynısını yaparlardı ateşi düşerdi ılık suda yıkayın aynı zamnda kendine gelir tabii siz.yine doktorunuza sorun
BerilinAnnesi61 Deryaaaa 4 saatte bir dönüşümlü olarak dolven calpol veya elinizde var ise parol verin ılık duşta rahatlata bilir ama hayla bunları yapmanıza rağmen ateşinde farklılık yok ise mutlaka hastaneye gitmenizi öneririm acil şifalar diliyorum 🙏
Filizderit Deryaaaa sırkleı bez yap alnına kol altlarına bacaklarına koy ve fazla gıydırme bılıyorum acı ceker usur ama gecer ınslalah allah korusun daha fazla yukselmesın ve fıtıl yada agrı kesıcı verın