linammmm Merhabalar malum herkesin sorunu kilo 😒 doğumdan sonra kilo fazla veremedim 4 aylık oldu kızım hem mama hem meme gidiyoruz acaba kefir falan içen varmı içebilirmiyiz bilgisi olan
nurelem linammmm canım keşke kendin mayalabilsen gerçekten çok faydalı bir probiyotik kadın doğumcu hocam kefiri sürekli önerirdi
linammmm Aysem-5 ay bendede o sorun var genel cerahiye gidicem geçen fenalaştım acile gittim safra dediler genel cerahiye randevu al dediler 😒 çok zor bu safra inşallah içebiliyoruzdur ya
linammmm Aysem-5 Allah yardımcın olsun banada deseler bende ertelerim 🙏 bu konuda sizden bilgi almak isterim saframı bendeki diye ne gibi şikayetleriniz var benim hafta bi çok kez tekrarlayan mide şişkinliği kusma şişdetli ağrı var 4 5 saat süren yemekten 2 3 sonra oluyo
OzgE_K Ben sürekli kefir tüketiyorum faydalı ve bağışıklık güçlendirici olduğu için ama emzirirken tüketilmiyor mu? Bilmiyorum bi zararı mı var?
Aysem-5 linammmm sağ kaburga altında şiddetli ağrı bulantı kusma oluyor hep ikindi vakti başlıyor hiç bitmiyor anca acilde serum iğne öyle tekrar ediyor aylardır
attbianne linammmm mukuslu kaka kakada kan egzama huzursuzluk bunlar biliyorum ama 4 aylık olmuş olsaydı alerjisi şimdiye kadar anlardiniz illaki süt ürünleri yoğurt peynir falan yemissinizdir
linammmm attbianne yiyorum çok şükür karşılaşmadım öyle bişeyle normal kakası anladık teşekkür ederim🙏
busralab Ben her sabah içiyorum kefir , emzirme danışmanı ve doktorum söylemişti her gün mutlaka iç diye sütü artıyormuş