Zlnklc07 Kızlar saçlarim çok dökülüyor. Bildiginiz saç dökulmesini durduracak bir sey var midir lütfen bilgisi olan yazsın 😕
Lidya-t Zlnklc07 Çare bulamadım.5 aydır resmen kel oldum.Her yerde saç var eşimde ben de sinir oluyoruz artık toplamaktan.
canimoglum53 Zlnklc07 7 ay dokuldu neler surdum neler. Hic ise yaramadi:( Simdi simdi gecmeye basladi cok sukur
kubra71 Benimde çok dökülüyor ya hele banyo yapıp saçları bir tarayım felaket resmen emzirmezden galiba
Lazymom Zlnklc07 ben dökülenleri geri yapıştırıyorum 😄😄😄 bulursanız bana da söyleyin, eşim de çok tüy döküyor. Benimkiler sarı onunkiler de siyah kıvırcık, birbirine karışıyor yumak oluyor
kubra71 Valla kızlar bakarken saçlarım dökülüyordu o zamanlar elidor şampuanın içine maya katip kullanmaya başlamıştım aşırı etkisini görmüştüm saçlarım bildiğiniz hayvan gibi çıkmıştı gurlesmisti deneyin bi isterseniz
kubra71 kurkmantosuz-madonna küçük paket mayalar varya onun bir tanesini leğene döküyorsun elidorun pembesini kompela boşaltıp iyice içinde ellerinle yandırıyorsun birbirine harmanlayıp tekrar videona boltayorsun bir gece karanlık odada beklet sadece saçlarını yıka kiple düş alma vücuduna değdirme ben 6 ay falan kullanmıştım çok kişiyede tavsiye etmıştım çok teşekkür eden oldu
NefesBilgem Zlnklc07 Canım instagramda görkemkarman diye bir anne var. İstersen onu takip et. Profilinde sabitli saç dökülmesi bölümü var. Ducray şampuan,Ducray sprey,Urban Care saç peelingi,Solgar Biotin vitaminini önermiş. Aşırı fayda gördüğünü anlatıyor.kurkmantosuz-madonna Lazymom Dera Pamuk_seker Pamuk_seker Zlnklc07 @
Ysfymn Zlnklc07 bende aynı durumdan muzdaribim 2 haftadır kel kalıcam eşim söylenip duruyor yerde görmekten
minnosvetontis Zlnklc07 vitamin eksiligim vardir diye kan verdim degerlerimde iyi cikti b12 duakmus sadece igne kullandim bakalim suan hala dokuluyo birde dokuluyo diye hep topu vs geziyorum ondanmidir bidebenim sacim cok kuru 😔