Arzuum Kehribar kolye nerden aldınız tavsiye ettiğiniz site veya bir yer var mi faydası oldu mu bebeginize
Sdatrk Arzuum totsandmore sayfasından aldım çok memnunum tavsiye ederim burada bir çok arkadaş almış aynı sayfadan sertifikalı geliyor
iki_tospik_annesiii Arzuum ben bYramda Erzurum’a gittim cnm ordan aldım ama hiç kullanmadık 🙂 bebegim kilolu olduğu için boynunda hiç gözükmüyor😂 bende takmaya korkuyorm bogulur faln diye
Sevalgoktug Arzuum gamzenin Kehribar kolyeleri inssgram sitesi çok ilgililer çok memnun kaldım arkadaşlarının bebeklerinede hediye aldım sürekli aynı siteden sipariş veriyorum eğer bakacaksınız sevalden aldım bilginizi diyin fiyatta yardımcı olurlar kampanyadaymis zaten
Canimoglumm12 Bende merk ediyorum gerçekten faydalari var mi ise yariyor mu bebegim 5 aylik kolye olarak asarsam agzina goturur bileginde de olmaz ayni şekil eli hep azgnda cunku nasl takyorsunz
elmalikurabiye Canimoglumm12 kolye agzina goturebilecegi kadar uzun olmuyor. Kizimda da yegenimde de var hic oyle biseye kalkismadilar. Var oldugunun farkinda bile degiller. Zaten tukuruk bezlerine yakin olmasi acisindan boyunda olmasi dogru olanmis
Sevalgoktug Canimoglumm12 ağzına götürse bile kopma olmaz çünkü boncuk aralarında düğünler var kopsa bile dağılma yapmaz gamzenin Kehribar kolyeleri sitesinede bir bakın isterseniz