Papatyaaa Dün pembe bir lekelenme olmuştu adet oldum sandım ama devamı gelmedi. Bugünde biraz kanamam oldu ama aşırı değil. Akşam üzeride fasulye şeklinde bir parça geldi ama kanamanın devamı yok. Düşükmüdür sizce? doktora gidip gitmemekte kararsız kaldim
hunilimomm Papatyaaa hamilemiydin canım ben dusuk yapmadım ama annem bir kez yapmış kanama ve agri çok oluyor demişti sende var mi bunlar
_prens_prenses_annesi Papatyaaa akşam üzeri hafif pembe kırmızı arası kan geldi bende sizin gibi adet oldum sandım o saatten beri bi daha gelmedi 2 buçuk aylık kızım var herlade yeni yeni regli başlangıcı oluyor bende anlamadım
Papatyaaa Sevinc543yakut hamile olup olmadığımı bilmiyorum açıkcasi. Adetim 3 gün geçti kanamaları adet sandım
Papatyaaa _prens_prenses_annesi fasulyeye benzer bir parça geldi benden o yüzden çok tereddütte kaldım bebeğim daha 10 aylık emiyor
_prens_prenses_annesi Papatyaaa düzenli olarak regli oluyor musun canım.. belki daha olmadıysan yeni yeni geliyordur hani bazen çok affersin kanamanın yoğun olduğu zamanlarda et parçası gibi düşen şeyler oluyor ya onlardan olabilir mi ..hamilelikten şüphen var mıydı peki
Papatyaaa _prens_prenses_annesi polikistik overim var tek yumurtalık 3 5 gün geçiyor ama her ay düzenli olurum hamilelikte beklemiyordum. Afalladim bir an görünce
_prens_prenses_annesi Papatyaaa aa o bende de var benim de bazen düşüyor ama yine de bilemiyorum içini ferah tutu canım