AselinAnnesi Kızlar merhaba, kızım 9,5 aylık ve hiç yüzüstü uyumaz sevmez, yaklaşık 1 aydır da yan fln yatıyor, az önce birden yüzüstü yatarken buldum çok korktum ama kendi çevirmiş başını yan nefes alacak şekilde.. sorum şu bu ayda ki bebekler ayarlayabilirlermi başlarını hani gece Allah korusun uyuyoruz görmüyoruz kendi dönüyor artık engellemiyoruz bişey falan olur mu ya tecrübeli anneler 😣
teachersrn AselinAnnesi benimki de 9 aylık 1 aylıktan beri öyle yatıyor ilk başlarda çok korkuyodum ama artık dönüp duruyo her yöne
ElisaBurcu Merhaba benim kızım da 8 aylık ve 7 aylıktan beri yüzüstü yatıyor asla düz yatıramam hemen dönüyor kendinisi ayarlıyor nefes alıp vermeyi ama yinede ben hep kontrol ederim . Yani sizde kontrol edip ne olur ne olmaz ben korkarım.
AselinAnnesi ElisaBurcu kontrol etmesine elbette ederim geceleri uyurken edemiyor insan sürekli hanı bu aydaki bebekler başlarını ayarlar mı acaba onu öğrenmek istiyorum nette de bi Bilgi yok
Gmzsgt Benim oğlumda 5 aylık 2 aylıktan beri yüzüstü yatıyor başını kendi çeviriyor ama doktor dikkat et yüz üstü yattığında burun tıkanıklığı oluyor burnunu açıp tekrar öyle uyut demişti gerçektende burnu tıkanabiliyor sizde de olursa öyle bişey dikkat edin arkadaşlar