Ebrubolat Arkadaslar merhaba, bebegı 1 aylık olan hem anne sütü hem takviye mama kullanıp bebegı kaka yapamayan var mı?
Tubau Ebrubolat vaar ben! 5 günde bir yapıyo anca zar zor. Bi defa fitil kullandım. 2 aylık olduk 1. Aylıktan beri böyle Dr normal diyo anne sütüyle beslenenlerde de 1 hafta bile normalmiş. Bikaç gündür 1-2 günde bir yapmaya başladı. Ikınıyo ağlıyo yapamıyo 😕
Defociho Ebrubolat 10 güne kadar yapmazsa normal demişti Dr. 10 günden sonra Dr a götürebilirsiniz demisti
Minikbirkalp Bizimki de yapmıyor 4 gün 5 gün doktorumuza sorduk yapınca kıvamı yumuşak ise yalancı kabızlıkmış bebeklerde en fazla 10 güne kadar yapmamaları normalmiş 🤷♀️ huzursuzluğu oluyor mu
Hatice_oz1 Minikbirkalp bu bilgi yanlışmış bende aynı bekledim bi hafta yapmadı doktora gititm doktorum kızdı bebek kabız olmuş nasıl bekledin dedi 3 gün yapmazsa normal ama 3 günden sonrasında bebeği çok rahahtsız edermiş
Ravzalina Bnmki 2 aylık hem anne sütü hemde mama yiyor 4 günde bir yapıyor kakasını bu çok normal mama yediği için doktorumuz da aynı şeyi söyledi .
filtrelikahve Ravzalina benimde 3 aylık aynı şekilde çok kıvranır ağlarsa fitil verdi her gün poposuna koyma dedi kıvranınca köy dedi ama artık koymuyorum kıvranmıyor 2 aydır zamanla düzelir dedu mama kullanıyor sadece
Minikbirkalp Ebrubolat benim oğlum da öyle yalancı kabızlık olabilir sizinki de doktorunuza bi danışın isterseniz bizim doktorumuz dün 24 saati geçerse yağ ve kulak çubuğuyla uyarı yapmamızı 48 saati geçerse de bi fitili var onun eşime söyledi doktor unuttum ben ismini onu alıcaz şimdi en son dün sabah yapmıştı Kakasını benim oğlum hala tik yok
Ravzalina filtrelikahve ben fitil falan koymuyorum 4. Gün kendi yapıyor ama bezlerken sürekli zeytinyağı sürüyorum özel bölgesine
Simgee16 Benim kızımda zor yapıyordu doktoru aptamil comformil mama önerdi içerdiği prebiyotikler sayesinde normale döndük