Eymenncik 2 aylık bebeklerinizi kaç dakika emziriyosunuz ? Bide her defasında yutkunma sesi duymak gerekiyo mu?
ZeySu Eymenncik Benim kız 10 ek tek memede kaliyor o arada uyuyor memeden cekiyorum uyaniyor. Sonra gazini aliyorum biraz kucakta oyalayip tekrar aynı memeyi veriyorum 5 dk emip birakiyor. Tekrar kucakta oyalayip diğer memeye geciyoz 10 dk da onu emip 2 saat kadar uyuyor.
Diladefne Benim kızımda 2 ay 23 günlük cok az emiyor 5 dakika falan emiyor bırakıyor bazende emerken aglayarak emiyor
Eymenncik Diladefne bizimki akşam saatlerinde emerken agliyo oda gazdan yapıyo, gazını alıp biraz oyalayıp tekrar emziriyorum geçiyo
Fatma_52 Bebegim 61 gunluk kendi karar veriyor ne kadar emecegine. Uyurken falan uyandirmiyirum mirildaniyor uyurken alip emziriyirum geri uyuyor
Diladefne Ama ben günde 5 6 sefer dolu dolu bez degiştiriyorum bazen yarım saatde bir emiyor bazen 4 5 saatde bir. Geceleri veya gündüzleri emdikten sonra emzikte veriyorum
Eymenncik Diladefne bende 5-6 bez aliyorum gunde dolu, gunduzleri 1 saatte bir uyaniyo oyaliyorum uykusu acilip emsin diye sonra emerken uyuyo geri
fatma3366 2 ay 17 günlük… Gündüz 3-4dk anca emiyor sonra bırakıyor almıyor her yarim saat en fazla 1 saatte emiyor. Geceleri biraz daha uzun emiyor ama 3 saatte br emiyor😔
Zeyni96 Benim ki de bugün 3 aylık oldu. Gece 2 kere uyaniyo sadece uyurken 10 dk falan emiyo ama gündüzleri 5 dk falan 4 5 saatte bı emiyo bide günde 2 defa Bebelac veriyorum.50 ml lik 2 ölçek .