AnneCeren AhsenRana benim detaylı ultrasonda kalbinde kalsiyum çöküklüpü çıktı . Doğduğu zaman da kalp doktoruna götürdük o söyledi delik olduğunu 6. Ayda tekrar getir dedi . Ama işte benim bebe de kilo almıyor . Buda onun bir belirtisiymiş
AnneCeren Aysegul3442 beslenmesine nasıl dikkat ediyorsunuz . Benim kızım emmek istemiyor . Biberon da almıyor . Ek gıdaya da başlayamıyorum daha yeni 4 aylık oldu . Kilo alması lazım ne yapacağımı bilemiyorum.
Aysegul3442 AnneCeren mama&annesütü&ekgıda olarak besliyorum , yemiyor diye vazgeçmiyorum emerek yemezse kaşıkla devam ediyorum yada uykusunda içiriyorum , elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama en etkili uykusunda yedirebilmem oluyor
elifsezer_ Minikizinannesi Endişelenmr canim.Benim kızımında doğduğunda kalbi delik kalmış dedi doktor kapanmamış.1 yaşına kadar kapanmazsa ameliyat olacak demişti çok şükür 1 yaş kontrölünde kapanmıştı.Oğlum doğduğundada kalbi delik olduğunü söyledi şimdi 8 aylığız.Inşallah kapanacak🤲.
DenizOzlem Minikizinannesi ahh, yavrum, çok geçmiş olsun, çok ciddi değildir umarım, atlatır annesi, olabiliyor bazı bebeklerde diye biliyorum, ama sorunsuz atlatıyorlar, umarım öyle olur sizin de 🙏
AnneCeren Aysegul3442 bende 1 ay hiç yemedi uykuda verdim . Doktor kızınca bıraktım . Bıraktığım hafta çocuk hiç kilo almadı 😟 şuan uykuda da yemiyor . Çok çaresizim .
ElifSena1012 Miniklerin_annesi benim kızımın da kalbinde delik var ama kapanır demişti doktpr 6 ayda kontörlü var.Ana kilo alımı çok az kilo alamıyor acaba bujunla bir alakası varmıdır ? Yada cidden dediğiniz gibi kilo almaması etkiliyor mu kapanmamasını ve benim kızım sadecw mama alıyor 😐😐😐
Miniklerin_annesi ElifSena1012 canim bnm kızım da öyleydi sadece bebelac mama içiyordu eşimle denemediğimiz şey kalmadı Çerezler mamasının içine ezip katıyordum onu içiyordu çorba yerdi bide tamam ama kilo almazdı doğduğunda hastanede öğrendik delik olduğunu ve Bn hmn Hastaneye götürmek istemedim 4 aylıkken götürdüm doktor ameliyat diyordu bşk bişey demiyordu 9 aylıktı tekrar kontrole gittiğimizde doktor bile inanamadı tekrar baktı hatta ve kilosunun kalple bi alakası olmadığını söyledi yapı olarak zayıf bi bebek dedi bizim aklımıza Çerez’ler geliyo acaba faydası mı oldu ki diye bi deneyin isterseniz fındık ve badem bide bnm halamın kızı 12 mm delik var kalbinde yaşına göre kilolu bi çocuk 4 yaşında ama kapanmadı biz zayıfız kapandı bnce de kiloyla bi alakası yok
AnneCeren ElifSena1012 ElifSena1012 ilk 2 ay 1 er kilo aldı kızım o zaman doktor demişti ki kalbinde ki delik çok büyük değil demek ki . Neden dedim kilo alımı iyi dedi. Ciddi bir durum olsaydı bu kiloyu alamazdı dedi . Tabi 3. Ay sadece 400 gr aldı 4. Ayımız da da hiç almadı . Biranda durdu yanı tartı alımımız .
glfzltt Miniklerin_annesi merhaba bebim oğlumda da vsd var 5 mm kapanması zor dediler gerçekten sizinki kapandı mı çok sevindim 😍 tam olarak deliğin yeri nerdeydi?