Gzmbzks Benim kızım hiç ben doydum diyip memeyi bırakmıyor ya sabahtan akşama kadar memede durabilir sizin bebislerin emme şekilleri nasıl 🤦♀️😂
CigdeminMevasi Gzmbzks bnm kıZımda 3 aylık ben çekmesem bırakmıyo emerken memeyle oynadğını farkediyorm ozamn çekiyorm boş emiyo
Mathison Gzmbzks Maşallah 🌸 Benim kızım 5,18 daha yeni yeni bırakmaya başladı. Uykusu falan varsa 1 saat bile durur
Deletedmom379 Gzmbzks bende öyleyim çok üzülüyorum ama bu sefer de sürekli göğsümde uyumaya alışacak diye korkuyorum 😂 emmese bile diliyle oynuyo 😂
Mathison Gzmbzks Saatli emzirmedim hiç o istediğini belli ediyor ne kadar isterse emiyor 🙊 Gece hala 4 saati geçirmemeye çalışıyorum 6 ay bitene kadar
NurAnnesi Gzmbzks evet ya memedeyken oynarım yanağını okşarım hareket ederim asla uyanmaz memeden ayrıldığı gibi gozler faltaşı☺
Gzmbzks CigdeminMevasi Malesef benimde denemediğim emzik kalmadı desem yeri en son kaucuk emzikten umutluydum onu biraz daha iyi kavradi ama fırlatıyor hemen ağzından almiyor bende uğraşmadım 😂