Mugetokmak Dün sabah 4. ay aşımızı olduk ve şuana kadar ağlama ateş huzursuzluk hiçbiri bitmedi bu nasıl bir aşı ben anlamadım bi önerisi olan var mı ateşini çok şükür düşürdük öğleden beri yok ama anlamsızca ağlamaları bitmedi sürekli ağlıyoruz 😞
Deletedmom418 Mugetokmak canım Allah yardım etsin. Düzelir inşallah. 4.Ay başlı başına bi sorun zaten. İki katı sabırlı olman lazım
Elif_serra İğne yapılan yer acıyodur. Veya atak dönemine girmiştir.banyo yaptırabilirsiniz 1 gün geçmiş neticede. rahatlar yavrucak.
Mugetokmak Elif_serra yaptırdık dün yaptırdığımızda bugün yaptırmayın demişti dün yaptırmadık o yüzden ama bugün akşam yaptırdık rahat uyusun diye çok şükür şimdi yatırdım inşallah bitip gitmiştir artık 🤲
Hhilal2310 Ben aşıya gitmeden önce fitil vermiştim faydasını gördüm aşırı huysuzlanmadı rahatlattı onu eğer bunaltırsa fitili sıcak suda biraz küçült öyle ver yoks ahiç zaptedemezsin
Mugetokmak Hhilal2310 anlayamadım ama çığlık çığlığa hiç böyle görmemiştim diğer aşılar hiç vurulmamış gibi geçmişti
Mom14 Hhilal2310 birşey sorcam hemşireniz yada doktorunuz aşılardan önce şurup veyada başka birşey vermemeniz gerektiğini söyledimi şurup verilmiyor ama fitili bilmiyorum
Mugetokmak Mom14 bize bir sorun olmazsa hiçbir şey vermememizi söylüyo her seferinde etkisini azaltıyo diye. Olursa da calpol vermemi söyledi fitil değil
Mom14 Mugetokmak valla benim hemşirem de sağlık ocağındaki aşıdan sonra bile calpol gibi ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar vermemi istemiyor. Ateş olmadığı sürece zaten benim kız ilk aşı vurulduğunda ateşlenmişti ta 6 saat sonra içirdimki bağışıklılık kazansın diye. Şuan her vurulduğu aşıda ateş kesinlikle olmuyor hiçbişey olmuyor maşallah 🧿
Mugetokmak strongMom veriyorum canım ama ilk defa işe yaramadı bende ne yapacağımı şaşırdım yine ateşi biraz atlattık gibi çok şükür 🤲
Deletedmom418 Mugetokmak inşallah canısı. Benim kızım ateş yapmadı ama çok huzursuzdu. Hala aynı yani değişmedi bi hafta oldu 😖
Mugetokmak Deletedmom418 bugün sakindik çok şükür biz 🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda sakinleşir rahatlar kuzum 🙏🏻🥰