Bsecill gglsrnarslan alerji canım ama kakada kan falan olmadığı için ileri boyutta değilmiş dolayısıyla diyet gerektirmiyor dedi dr . 6. Aydan sonra geçer muhtemelem demişti nitekim geçti şuan kendisi bile çılgınca yoğurt yiyor çok şükür hiç sıkıntı yok
Bsecill Hakcjrks o zaman diyet yapmalısınız gaitadan test falan yapıyorlar iyi bir alerji doktoruyla görüşün derim ben
Bsecill gglsrnarslan inşallah ama dikkat edin tabi ki hani sürekli kakayı kontrol edin işte vücudunda döküntü durumunu takip edin önemli bir durum çünkü
gglsrnarslan Bsecill evet sürekli takip ediyorum kakalı bez inceliyorum sürekli galerim kakalı bez fotoğrafı doldu 😀
Bsecill gglsrnarslan 😂 ben ablama söylemiştim onun çocuğu yok ıyyy kakayıda mı takip ediyosun demişti ancak analar anlar işte
PASAM12-20 benim bebeğimde 3 aylik bizdede mukuslu kaka oluyor dr hic danismadim sadece bu ay kilo aliminda fark ettim 600 gram almis anne sutu aliyor sadece ondan mukuslu kakaya takildim ondan olabilirmi?azmi almis sizcede kiloyu
MS-01 Hakcjrks yoğurt yedirme ama yumrta alerjimiz yoktu bizim ben yedirdim halada peynir yoğurt yediremiyorum bile
Hakcjrks urazinannesiii beyaz pirinç gibi şeyler bizde de vardı ama ben sürekli pişik kremi sürünce ondan oluyor sandım meğerse değilmiş