Busesrmz Kızlar tadını merak ediyordum hep eşim de almış bugün, emziriyorum 3 aylık oğlumu zararı var mıdır? Yani meyve sonuçta ne zararı olabilir yararı olur aksine diye düşünüyorum ama bilemiyorum da.
Vanilya Busesrmz Ben hamileyken yemiştim hiç güzel değil hiç beğenmedim böyle zeytinyağı yiyormuşsun gibi
Defne_cicegim Busesrmz bende geçen pazarda gördüm alsam mı dedim neyse dönüşte alırım dedim unuttum 🤣🤣 sırf tadını merak ettiğim için nasıl tadı bu arada
Busesrmz Vinividiviciii carrefour dan aldı eşim o gün gittiğimizde yoktu ama öbür o tropikal meyveler vardı 70 tl 2-3 tanesi ama tatları çok güzel
Busesrmz minnosvetontis Defne_cicegim Vanilya Vinividiviciii kızlar bence boşuna para harcamayın derim😅 ben böyle dışı güzel farklı görünen şeylere meraklıyım yemem lazım hemen mangoda almış eşim ikisinin tadı hiç yok cidden tatsız tuzsuz bişey boşuna para vermeyin 😅😅 neyse vitaminini almak için yicem(paramız boşa gitmemiş olsun) 😅😅🤣
minnosvetontis Busesrmz o meyveyi icinden taniylrun sosyal medyadan gorudkce vs vs. Gecen manavda gordum acaba o bu mudur dedim sonra almafim neticede vilmedim tat niye korktuysam suan disunuyorum sanki ucunda olum var 🤦🏻♀️
SeverusSnape Busesrmz mangoyu ben çok severim ve tadı da çok güzeldir, olgunlaşmamış mango mu yediniz acaba? belki ondan tatsız gelmiş olabilir.
Vanilya Busesrmz Evet bende renginden dolayı hamilelikte yiyeyim dedim öğğkkk yani. Allah’ın gücüne gitmesin de çok kötü olmuştu midem
eylullbilginn Ay rabbim verdiyse bir yararı vardır evet ama tadı toprak yiyormuş gibi eşim geçen hafta almıştı merak edip çok pahalı bir de boşa gitmesin diye az önce yedik ben de emziriyorum bir zararı olmaz canım
Morcivert061 Busesrmz ben çok seviyorum hamileyken de Dogımdan sonrada yedim. Eşim hiç beğenmedi buna nasıl para verdin dedi🤣🤣 beyazından ziyade pembesı daha güzel 🤣