Hatce2525 umarım kayınvalidene kırılmadın.ben severim böyle kaynanaları.bakımlı ol kocanın gözüne hoş görün istemiş ne güzel.ne kaynanalar var aman hiç uğraşmıyım böyle daha iyi ,ya da gelinin arkasından oğlunu dolduruşa getiren.ben de sevmem evde pantolon ,etek ,falan giymeyi.tesettürlüyüm yazma bile olmaz evde başımda.çok rahat taytlar var canım ya da belli lastikli bol pantolonlar onlar çok rahat ve şık duruyor.üstüne de tişört ya da uzun kollu swit mis gibi oluyor,ya da tesettürlü bayanlar uzun ceket altına içlik giyer tuniğe benzer o da olur(diz kapaktan biraz yukarda boyu).makyaj yapmam ben.illa bakımlı olmak makyaj yapmak ya da parfüm kokmak değil.ama düzenli koltuk altı kremi ve deodorant kullanırım.perçem ya da kahkül yakışır bana .saçlarımı da öyle kestirdim.arkadan anne topuzu ya da dağınık topuz yaparım.şuan evde pijama ile dolaşmak bende istemiyorum önceden dikkat etmezdim ama şuan öyle değil.ya da dizlenmeyen sporcuların giydiği bilek kısmı sıkı olan pijama ya da eşofman altları var onlar da olabilir.