cocomelon Evet güzel anneler bebişlerimize kışlık alışverişler yapıldı mı? Hangi mağazalardan alışveriş yaptınız? İnternet alışverşini mi tercih ettiniz? Ben sadece b&g den iki takım alabildim eşim almış gerçi bedenler bir türlü tutmuyor internet alışverişi artık yapmak istemiyorum avmye gitmek istemiyorum çünkü yaşadığım şehirde tekim kızıma bakacak biri yok havalar soğudu ve sıfırdan alışveriş gerekli takımlar kazaklar pantolon badyler mont bot pijamalar çoraplar atkı bere takımı 😔🤦🏻♀️ Ne hayallerim vardı oysa hamileyken 9 ay kustum kızım için hiç alışveriş yapamadım doğdu çok gazlıydı dışarı çıkıp alamadım Bu yıl için keyifle yapacaktımki korona vurdu 😂😂 Yinede sağlık olsun
jap cocomelon ben hep internetten yapıyorum. Seçenek daha fazla oluyo. Aldıpım mağazaların kalıplarını bildiğim için ona göre alıyorum😊
mirayyy20-20 cocomelon 4 aylık olucaz şimdiye kadar hep 2-3 takım alıp kuculunce yenisini alarak ilerledim boyu çabuk uzuyor çünkü. Geçen hafta da lcwdan 2 alt aldım çoraplı çok guzel 3 tane de üst sweet aldım . Bu aylardaki bebeğe kışın kazak giydirilir mi bilmiyorum pamuklu üst üste giydirmek daha mantıklı geeliyor ama ayaklar konusunda bilgim yok
Yorgun-ana cocomelon yaaa aynen internet ten alıyorum ya küçük ya büyük valla avm dendr korkuyorum bırakacak annem var ama durmaz daha 5 aylık inanırmısın hm lcv trendyol e bebek adam gbi pijama bulamadm mont aldm hm den kocaman takım aldm lcv den kumaş berbat😓😓😓😓 bimden alacağım bu cuma ne hayallerm vardı şimdi bim bekliyorum ahahah😂😂😂
cocomelon mirayyy20-20 o aylarda çok sevimli ya kazak değilde ikili pamuklu takımlar oluyor kalın bide lcw kadife taytı var çok tatlı
cocomelon Yorgun-ana ayyy vallahi internetten aldımmı aynı öyle kalakalıyorum hevesimde kırılıyor lcw çok çeşit pijama var hepsinin kumaşı Farklı dokunmadan anlaşılmıyor ama ben pijamada panço bide son maminonun pijaması harikaydı
cocomelon Yorgun-ana hangi şehirdesiniz ben istanbuldayım hemen hemen her avmde mağazası var Ankara’daki avmlerdede vardı 🙏🏻😊
denizaras Doğduğundan beri bütün indirimlerden alışveriş yaptım neredeyse 3 yasa kadar kıyafet aldim😂 h&m , zara indirimlerinden aldım hep . Yalniz h&m bedenleri biraz büyük. Indirimden 35 tlye aldığım takımlar şuan 100 tl olmus 😒
cocomelon denizaras Aaa ne güzel alabilmişsiniz ben hep gerektikçe aldım sizinki çok mantıklı mesela ben b&g den takım aldım 400 küsür tuttu int geçen sezon ürünleri bedava resmen
denizaras cocomelon hep yazdan kışlıkları, kıştan yazlıkları alıyorum. Çok karlı oluyor gerçekten, ama bir ara indirim takip etmekten başım ağrımıştı 🙃
cocomelon denizaras 😂😂 geçen yıl bende öyleydim birde aldıktan sonra tekrar indirim olduğunu görmüyor muydum o kadar moralim bozuluyorduki 😂😂
cocomelon Elmasdurkaya çok güzel lcwda ama işte mesela pijama almıştım iki takım birinin kalitesi çok güzeldi diğerinin kumaşı kötüydü inetermettem almak istemiyorum artık 😔😔
Elmasdurkaya cocomelon tek tek bakiyorum ben pamuk ve polyester oranlarina ona gore alablirsiniz bebegim 5.5 aylik 9-12 aldim alt ust takimlari tulumlarida ayni o sekilde yaptm
Naz_N cocomelon yaşadığım şehirde ne bize ne bebeğime kullandığımız giyim mağazaları yok maalesef ve hep internetten alıyoruz. Carter’s, Zara ve H&M i beğeniyorum🌸🌸
cocomelon Naz_N hepsini kullandım hm carters güzel ama Zaranın pek sevemedim taytları falan hemen bozuldu 30da yıkamama rağmen Burada mağazaları var çok iyi oluyor ama trendyolda çok çok daha uygun indirimli oluyor