MelihAsk28 1 yaş aşısı yaptıranlar ateş, huysuzluk vs oldu mu bebeğiniz de ? Bide oğlum 1 yaş 5 günlük geç mi kaldık ?
Deletedmom388 MelihAsk28 5 günden bir şey olacağını sanmam ma sağlık ocağını arayıp net bilgi alın derim.Kızımda hiçbir değişiklik olmamıştı
Zeynebsmom MelihAsk28 hayır hastalık vs olası durumlara karşı 14.aya kadar ertelenebiliyor bizde ateş ve hastalığa sebep oldu çoğu kişide olmamış inşallah sorunsuz atlatırsınız eve dönüşte tahin pekmez yedirin
Deletedmom388 MelihAsk28 aa özür dilerim ben 1 ay aşısı okumuşum🙈 1 yaş aşısı yazmışsınız 🙈 3 taneydi.Sorunsuz atlattık çok şükür değişiklik olmamıştı,umarım sizin de öyle geçer🙏🏻
Deletedmom388 MelihAsk28 1 yıl geçti yalan olmasın hiç hatırlamıyorum kaç aşı olduğunu ama 1 taneden fazla sanırım.
Deletedmom_29 MelihAsk28 uygulamanın bebek takibi aşı takvimi bölümünde ne zaman kaç tane hangi aşılar olacağı yazıyor. 12 ay için üç aşı yazıyor
Zeynebsmom MelihAsk28 bizde malesef enfeksiyonu tetikledi. 1 yaş aşısında da civa var tahin ve bal atıyormuş.
Deletedmom388 Minikimmm 3 ü de bacaktandı galiba benim hafızam normalde iyidir de ama bu sıralar biraz koşturmacadan beynim yandı canım kusura bakma🤦🏻♀️
dondusaglam Geçen hafta yaptırdık Canım iki tane yaptılar bir bacaktan bir koldan üç aşı olması lazımmış sağlık bakanlığından göndermemişler birini sonra yapacağız dediler ateş yada ağrı olmadı şükür inşaAllah sizdede olmaz
deryata MelihAsk28 geç kalıp kalmadığınızı sağlık ocağı hemşireniz daha iyi bilir aslında. bizde herhangi bir sorun olmadı