cnsslk114 25 günlük bebiiimiz var maflor+ kullanıyorduk bitti bugün eşim eczaneden almaya gittiğinde zinco vermişler üzerinde 3 -10 yaş grubu çocuklar için yazıyor eczacı ben kendi çocuğuma da kullandım demiş ama böyle küçük bebişe zinco kullanan oldu muu ?
dertlikerkenez cnsslk114 bebeğim 1,5-2 aylıkken denemiştim. Ben piyasada 10 damla varsa 7’sini denedim. İşe yarayanı bulamadım😋 zinco ile maflor farklı kulvarda ürünler. Zinco gaz giderici, maflor ise bagırsak probiyotiği diye biliyorum.
cnsslk114 Ayazseher Eczacı sabah öğle akşam 3 damla demii kafam karıştı birde üzerinde öyle yaş sınırı olunca napcağımı bilemedim daha küçükkende kullanıyor muydun birde faydasını gördün mü
Ayazseher cnsslk114 1. Ayında sağlık ocağındaki doktor yazdı canım iyi geldi gibi her bebeğe her damla iyi gelmez tabi denemek lazım
Ayazseher cnsslk114 bitkisel Bi ilaç zaten sorun olmaz bence ben kullanıyorum 20 gündür tabi sonuç almak için düzenli vermek lazım hangi damla olursa olsun saatlerini belirle bence mesela ben sabah 9 akşam 9 gibi vermeye çalışıyorum
cnsslk114 sağlık ocağında devletin karşılamadığı ilaçları yazıyorlar mı çocuk doktorumuz maflor vermişti ama zinco daha bitkisel diye bunu tercih ettik birazda
BademsMam cnsslk114 evet kullanıyorum bebeğim 2 aylıkken başladım şuan 1 buçuk aylık ama düzenli bir şekilde vermeyin dedi benim doktorum ne zaman gaz sancısına sıkışırsa o zaman verin dedi ağır gelebilirmiş düzenli kullanım
Nurr46 cnsslk114 ben kullanıyorum bizde 2 buçuk aylıgız çok faydasını gördüm üzerinde yazılana dikkat etme.
Ayseoztrk57 Bende zinco kullandım bebeğim karaciğer enzimlerini yükseltti doktorda kızdı ağır damla niye kullandın dedi şimdi başka damla verdı faydasını gördük col şükür