Elifkizz Kızlar 2 aylık kızım var. Ben çiğköfte bağımlısı gibi bir şeyim.🙆 Her önünden geçtiğimiz de içim gidiyordu, çok seviyorum ve aşırı canım istiyor. Ama bebeğe sıkıntı yapar, gaz yapar dedikleri için yiyemiyorum korkuyorum. Yiyeniniz var mı aranızda?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi @Elifkizz#72309767 6 aylık olana dek ağzıma sürmedim. Acısından sütün tadı değişebilir, gaz yapabilir. Riskli bence.
Rukiiss Merhaba canım eğer gaz yapmasından korkuyorsan yemeden önce bir çay kaşığı kimyon at ağzına ve su iç bir iki bardak veya çiğ köfteyi yedikten sonrada yapabilirsin 7 aylık kızım var doğduğundan beri kimyon yerim hiç bişeyde ayırt etmeden yedim içtim kimyon ayrıca müthiş süt yapıyo
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mom104 öffff amaanınn böylr olmaz ama en iyisi cıkıp almak aklımda kalacagına midemde kalsın😂
Elifkizz Rukiiss Tek canımın istediği şey diyebilirim ya şöyle olsa 2 dürüm yiyebilirim o kadar çok özledim yani. Kimyon yersem yapmaz mı dersin
Elifkizz ikizannesi2 Herşeyden yiyorum ama çiğköfte yeme sakın gaz yapar rahatsız eder VS diye aklımı karıştırdılar korktum açıkçası
LilyaBn Elifkizz ben yedim bir şey olmadı sütün tadıda değişmedi gazda yapmadı. O kadar canın çekiyorsa ye bulgur sütte yapar hem
Rukiiss Elifkizz evet canım dene bak hem faydalı bişey hemde canının istediği o müthiş lezzetten mahrum kalmamış olacaksın
Tubau Elifkizz 2 aylık bebeğim var 4 gün boyunca yedim deli gibi🙈 ama bebeğimde öyle aşırı huysuzluk olmadı her zamanki gibiydi . Neden bu kadar yedim? Annemlerdeydim ve ordaki çiğköfteciden baskasını yemiyorum kendim başka şehirde yaşıyorum o yüzden deli gibi yedim🙊
Elifkizz Tubau Ay gerçekten mi bende şuan annemdeyim ve ziyafet çiğköfteden başka yiyemiyorum bende şuan 2 dürüm yiyebilirim o derece ya
Ogullarinaasikanne Elifkizz belki yanlis ama 3.aydan sonra kurufasulye cigkofte yemeye basladim canim ben.