derinseda Aa tm.Şöyle benim bebegimdede beslenme reddi basladi 3.ayda o zaman meme mama gidiyordum bu kez ikisinide reddetti uyutum iciriyodum 1 ay byle sabrettim 5.ay btmeye yakin uyurken uyandi icmedi doktora goturtm testler falan yapildi sorun yoktu bende defalarca actim post sütüm zaten azaldi ya da istedgi hizda degildi bagirmaya aglamaya basladi denedim azaldikca emmeler sutumde kesildi bende mama devam dedim.En son artik kilo almayip kilo verince doktorum 6.aya grmek uzere ek gida basla dedi.Ek gida ile mamayi icmeye basladi ben en basta patatesle basladim kurallara uyarak arkasindan mama.Düzen olarak dersen uyku ve beslenme surekli takipteyim şuan mesela sabah kalktik oynuyorum ediyorum 2 saat gecince bisküvi veriyorum bazen sade bazen meyve katarak ardindan uyku.artik ne kadar uyursa 10 dk bazen yarim saat bazen 1.bucuk saat tekrar uyaniş oyun mamasini hazirliyorum iciriyorum uyku uyursa guzel ama uyumazsa devam oyuna yoruldugunu anliyorum tekrar mama uyku uyaniktan sonra corba(kabak,havuc, tarhana,kabak+patates,havuc+patates gbi) corbayla birlikte yogurt arkasindan eline meyve .Gece yani 7 den sonra diyim ek gida degilde mama veriyorum sabaha kadar.Gunduz mama pek istemiyor gece mama iciyor byle işte