Premses Esra93 canım ilkine erken takmışsın 2. Ye neden bekleyeceksin peki 😃 ben de mi beklesem bilemedim şimdi bak
Premses Mrymbas sayfayı inceledim güvenilir geldi canım ve bir çok kolye deseni modeli var ..sen hangisinden aldın bilemedim şimdi hangi renginden alsam .. çok güzeller 😍
Mrymbas Premses evet bana da çok güvenilir geldi bir çok model var ben isim olarak modeli tam hatırlamıyorum ama bütün modeller çok güzel zaten eğer integram adresin varsa ordan bizimkinin resmini atabilirim canım sana 😊
Premses Mrymbas canım benim aldım bile koyu bal rengi 😁 inşallah faydasını götürürüz ..çok teşekkür ederim 🙏🏻
Sseda05 Kubrabasar bende ankrada oturuyorum bebegıme almayı ıstıyorum orjınal mı peki guvenılırmi? Birde kolye fıyatını nedir biliyomusunuz?
Premses [bilinmeyen] ben de aslında çok etkisi olduğunu düşünmüyordum ama internette araştırınca kullanan annelerin büyük çoğunluğu memnun ..ve güzel sonuçlar almışlar ..tesadüf olmayacağını düşünüp aldım canım sonunda ..bakalım inşallah bizde memnun kalırız
aren61 Premses kesınlıkle gaz sıkıntısı ceken almalı sol ayagına taktım oglusumn hala daha duruyor cıkarmaya korkuom skntımız baya yok dencek kdr azaldı