Agahefe Güzel anneler oğlumun damakları baya şişti ve diş çıkarma arefesindeyiz aranızda kehribar kolye kullanan varmı varsa faydasını gördünü mü bende almak istiyorum ama nerden alabilirim bilgilendire bilirmisiniz 🥰
Mirayse Agahefe ebnim doktorum satıyordu ben ordan aldım. İnternete güvenemedm için almadım oralardan.
Ela41 Agahefe 3 aylıkken taktık memnun kaldım 15 aylık oldu kızım hala takıyoruz cnm kehrıbar. Sepetinden aldım instagramdan sertıfıkalı gelıyo
Agahefe Ela41 teşekkür ederim canım nasıl kullanım sağlıyorsun ne zamanaları takıyorsun kaç cm olanı sipariş ettin 32 cm olan idealmidir ve hangi rengini kullanıyor sayfadayım bende siparişini vericemde 🥰
Deletedmom14 Agahefe tesbihane den aldım. 3 haftadır takıyoruz. Bariz bi değişiklik yok.salyasi biraz azaldı, birde gündüz uykulari biraz uzadı okadar.dis çıkarma döneminde neler olacak bakalım
Ela41 Agahefe bebekler için kolye olanını aldım fakat el bıleyıne dolyarak kullanıyorum hıc cıkarmıyorum sadece dusa sokunca cıkarıyorum
Helenyaz Agahefe kehribar store dan aldım ben,kızım 3 aylıkken aldım taktım 3 gün sanki huysuzlandı iyi gelmedi, çıkarttım, şimdi 5 aylık oldu geçen hafta tekrar takmaya başladım ve inanılır gibi değil salyası kesildi. Umarım dişler çıkarken de rahat çıkar.
Agahefe Helenyaz ay çok sevindim umarım bendede etkili olur . Peki kullanımını nasıl sağlıyorsun sürekli boynunda mı kalıyor yani herhangi bir zararı yok dimi gece yatarken çıkartıyormusun