-PembePanterMom 2 aylık olmak üzereyiz biz de burda çoğu anneden görüyorum emzikle uyuyanları veya tutturmaya çalışanları ben hiç denemedim acaba denemeli miyim ? Neden vermeliyiz ?
Mom14 -PembePanterMom dışarı çıktığında emziremediğin zaman yada çok ağladığı zaman iyi oluyor emzik bana göre tabi
Baloglum123 -PembePanterMom uykusu gelince işimize yarıyor aglarken veriyorum agzına susuyor ogluşum 😁
Baloglum123 -PembePanterMom Tabi canım ver ablam bana dogdugu gün ver sürekli kendiliginden alısır demisti ama bende 1.5 aylıkken basladım biraz zor tuttu 😁
Sonay38 -PembePanterMom bizi emzik yerine kullanmasın diye 😬 emziği bırakıp beni emzik yerine kullanıyorda
Seremet58 -PembePanterMom doğduğu ilk günden beri tutsun diye uğraşıyorum 2,5 aylık oldu daha yeni yeni tutuyor alışmasını istiyorum çünkü uyku geçişleri kolay oluyor ve karnı acıkmasa bile emme refleksi olduğu için mama istiyordu öyle olunca emziği veriyorum ağzına susuyor 🤷🏻♀️😁
Deletedmom_29 -PembePanterMom Şimdiye kadar verme ihtiyacı duymamışsınız o yüzden bence sizin emziğe ihtiyacınız yok. Benim de iki aylık bebeğim var yeni yeni emzik alıştırmaya başladım çünkü sürekli emmek istiyor ya da kucakta pışpışlanmak istiyordu. Ben de emzik vererek tokken ve altı temizken oyalanmasını sağlıyorum
Defnemm22 -PembePanterMom emziği anneler rahat etmek için verir 😂çocuga Bi yararı yoktur ben vermedim oda pek sevmedi zaten fazla ısrar etmedim 18 aylık şuan bide onu bıraktırmaya çalışıcaktım iyi ki vermemişim
Fatma_52 Ben de tutturmaya calisanlardanim . 2 aylik.bebgim var disari cikmaya korkuyirum asi gunu gelecek diye korkuyorum resmen karni tok ta olsa emmek istiyor en azindan boyle durumda kullana bilirim diye duaunuyorum
Haceryrmdln -PembePanterMom Açıkçası ben hiç emzik vermedim sorun da yaşamadım. İlk bebeğim olduğu için ben de kararsız kalmıştım ama vermedim ilk üç ay sık sık emziriyordum akşamları bazen yarım saatte Bi istediği oluyordu. Şimdi 8 buçuk aylık olacak neredeyse Bi problemimiz yok kendi kendine uyuyor sürekli emme isteği yok acıkınca emmek istiyor.
Limonkizvera -PembePanterMom emzik bebeğin sakinlesmesine yardımcı olan bir araçtır. Eğer.surekli gündüzlü geceli kullanım varsa emzik prop haline gelmiştir. Yani bağımlılık yapmıştır. Mesela benm bebeğim gündüz ve gece uykularında uykuya geçiş sırasında kullanır onun dışında asla emmez. Bence düzgün kullanıldığında emzik güzel bir rahatlama araci