Aynur01 Kızlar kaçıncı aydan sonra yavaştan gaz yapmayan yiyecekler yediniz mercimek bulgur gbi şeyler bebeğim 2 buçuk aylık bu tür şeyleri daha yiyemedim
elfozyil Aynur01 ben ilk 1 ayından beri yiyorum doktor gaz yapmayan şey neredeyse yok onları yemeyim dersen aç kalırsın demişti :) bulgur pilavı mesela kimyon ile süt yapmaya bire bir. Gaz damlası kullanıyoruz zaten herşeyi yiyorum:)
Aynur01 Angars ya ayran da mi gaz yapyr ben çok tüketyrm bide fark etm bamya yedigün gün bebeğim karın ağrısı oluyo
Burcem Aynur01 oldu am artık çıkarmayı öğrendiği için sancılanmadı bazen sabaha kadar gaz çıkarıyor mesela ama eskiden ağlrdı krıze girerdi biz çıkartırdık
Aynur01 elfozyil ben damlalardan fayda gormedim o yüzden bsy kulnmyrm rezene tek Icyrm kızıma veryrm illaki gazları oluyo korkyrm yine çok olur diye yersem
Angars Aynur01 @Fasulye Nohut Mercimek Soğan Patates Lahana Enginar Bezelye Karnabahar Kereviz Brüksel lahanası Kuşkonmaz Brokoli Havuç Salatalık Turp Yeşil biber Muz Elma Armut Portakal Kuru erik Kuru üzüm Kayısı Şeftali Süt Süt ürünleri Dondurma Peynir Buğday Yulaf kepeği Gazlı içecekler ve meyve suları Nette bunlar yazıyor canim
Angars Rabiacaliskan bunlarin cogunu 3 aydir yemiyorum 🙁 ama dun hic birsey yememis olmama ragmen sabaha kadar oglum gaz cikartmaya ikindi anlam veremedim