mehtap92 Merhaba kızlar göğüs ucu yaram için ayva çekirdeği yapacaktım. Dün den 1 çay bardağı içme suyuna 3 4 tane çekirdek attım 2 saat sonra 24 saat olacak herhangi bir jel olma durumu yok nasıl yapılıyor bu 😪😪😪
PervinY mehtap92 Çok olmuş suyu ben 3 4 tane çekirdek için bardağa 2 santim kadar su koyup üzerini kapatıyorum yüzüme kullanıyordum o bile baya sürmeye yetiyor.
HsnyErbayCetin mehtap92 ölçüleri fazla bence daha fazla çekirdek olması lazım bana kayinvalidem yaptı faydası var
Arza mehtap92 yarn bı krem yazıcam sana canm onu al ben lansınoh kuşlandm işe yaramadı kendım jinekolopumun yazdğıyla 3 kere suröede fayda ettı ama onu sürdün mü bebişi emzirmeden göğüslerini yıkaman gerekli yarn kremi bulup ismini yazıcm cnm
mehtap92 PervinY ay emzirme danışmanının sayfasında olcu buydu banada çok geldi vardir bir bildiği dedim suyu azalttım öğlen yarısini döktüm ama o çekirdekler ise yaramaz mı şimdi
mehtap92 Arza merakla bekliyorum inşallah kullandigim bir şey değildir ucunda yarık oldu resmen açık yara bekliyorum iyilessin diye emzirmeler işkence neyse ki 1 yaşında olduğu için günde 3 kez falan emiyor o göğsümü ancak