Linva Beynim yandı biraz ara vereyim soğsun🤦🏻♀️ Şimdi canımız annelerimiz oto koltuğu serüvenim başladı. Biraz eski postlara baktım ama kafam hala karışık. Fiyatlar berdeyse her ay zamlanmis🙄 Yoyko bear Maxi cosi Besafe (indirimsiz alamam) Bunlar aklıma yatıyor gibi ama yorumlar çok karıştırdı kafamı. 360 derece donenlere bakayım dedim. Birisi 2000 den aşağı tam dönenlere hiç bakmayın güvenli değil demiş. Adac özel bir test ne gerek var dedim birçok kişi adacsiz asla demiş. Ya of bilmiyorum sanırım yoyko alacağım. Eşim yanimda değil çıkıp araştıramıyorum, o geldiğinde de eve gececegimiz için koltuk şart. Fikirlerinizi bekliyorum 🤔
Susamm Linva maxi cosi aldık. Kara cuma indirimnde. Vaktiniz varsa kasımı bekleyin bence. Koltuktan memnunuz. Yine olsa yine maxi cosi alırdım.
Freud Linva britax römer king II izofixsiz olanı kullanıyoruz. 1200 tlye almıstık e bebekten. Bi sıkıntısı yok memnunuz
Ikizannesi2020 Linva canım bizde ikizlerimize comfymax aldık trendyoldan bayaa memnunuz fiyatı da bayaa uygun çokta sık kullanıyoruz koltuklarımızı devamlı bi yerlere gideriz anneannemize gideriz falan herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadık çok şükür bundan sonra da olmaz inşallah🙏
Mirayse Linva besafe aldık okadar memnun kaldıkki kızı. Büyüdü gecen aylardada indirimden büyük boyunu aldık trendyoldan. B safe cok kaliteli cybexte kullandım aynı fiyata ama yok yani besafe ayrı. Letgodanda bakabilirsniz uygun fiyat istiyorsanız.
Freud Linva haziran ya da temmuzdu. 9 18 kilo aralığı. ADACtan geçmiş dayanıklı bıdı bıdı diye aldık. Bunu almasaydı ben de yoyko bear ı cok beğenmiştim.
zeynepzeze Kbrbydk İsofix araba da bulunan oto koltuğu için kilit sistemi. Yeni arabaların genelinde oluyor. Ama isofixsiz de koruma sağlanabiliyor. Şart değil yani
Linva Ikizannesi2020 trendyoldan baktım ama adac yazıyor bu fiyata araçtan geçmiş bulmak imkansız diye biliyordum🤔 bu arada hangi modeli kullanıyorsunuz?
zeynepzeze Oto koltuğu alırken adac testini geçmiş olmasına dikkat edin lütfen. Besafe, maxi cosi, Britax, cybex bu markalar güvenilir.. Yoksa 300 TL de bulabilirsiniz ama koruyucu olmaz. Besafe ve maxi cosi en ideali. Ben Besafe izi comfort aldım. Memnunum
Linva zeynepzeze e bebekte var hakikaten 300e😅 ece mı ne öyle bir test varmış asıl test o diyorlar. 🤷🏻♀️
MisSaLyaa Kraft cross fix isofiksli cok uygun 1200 e almistik cokta memnunum cok kullanisli ve konforlu 9 36 kg kullanimli 9 yasa kadarda kullana biliniyor
Mermaid3133 Adac olması şart değil, Avrupa güvenirlilik sertifikası alan da var yoyko gibi. Yoyko aldık uzun araştırmalar sonucunda. Henüz ulaşmadı bize ama kullanan ve memnum kalan arkadaşım var . Bir arkadaşım da maxi cosi den memnun ama fiyatları uçmuş