LadyMarmalade Küçük küçük kırmızı beyaz uçlu noktalar var sivilce gibi birkaç gündür pişik diye düşündüm sudocrem sürdüm hep saf suyla temizledim geçmedi nedir bunlar?
Aylinsmom LadyMarmalade Yaaa aynısı bizde de var tam makat kısmında sudocrem kullanıyprz da işe yaramadı yaa :(
Koalaninannesi LadyMarmalade benim oğlumda da olmuştu. Ben de pişik diye düşünerekten pişik kremi kullandım 3 gün kadar. Baktım daha da kızardı etti derken helt alt değiştirmede temizledikten sonra kantaron yağı sürdüm ve 2 güne kalmadı hemen eski haline döndü. Kantaron yağını öneririm
Ysm2019 Ne olduğuna dair bir fikrim yok ama benim bebeğimdede çıkmıştı ben hiç ıslak mendil kullanmam krem olarak da sudocrem kullanıyorum her bez değştirdiğimde ılık suyla komple yıkadım altını fucicort krem kullandım doktorumuz vermişti geçti çok şükür
Ysm2019 Bezden olabilir gıda yapabilir bir çok neden saydı ama yıkadım ve bu krem sayesinde geçti çok şükür
Biricik01 LadyMarmalade onun etkisi olabilir bir süre sonra kendiliginden geçecektir 😊Kızım da da diş çıkarma zamanı o tarz sivilceler çıkıyor kayboluyor
Baby_Mila LadyMarmalade bebeklerde sıcaklardan falan olabiliyormuş pislikten falan olur diye düşünme ıslak bırakma bebişin poposunu yıka kurula annesi ıslak mendil kullanma krem önericem ama tam olarak mantar olduğunu bilmeden bişey önermem yanlış olur kızımda olmuştu 2 gün sürmedi geçti
LadyMarmalade Baby_Mila her saat başı değiştiriyorum aslında ama demekki bir ara ıslak kaldı baya eğer mantarsa😕
Bebegim0304 Bizde 7 ay 10 günlüğüz iki üç tane sivilce gibi bizdede var bu aralar çıkmaya başladı hala dişimiz yok ama ondanda mı oluyomuş acaba hiç bilmiyorum
LadyMarmalade Bebegim0304 bir nedenide dişten dolayıymış 🤷🏻♀️ doktora göstermekte fayda var bir arkadaş mantar olabilir yazmış yukarıda🤦🏻♀️
Baby_Mila LadyMarmalade evet canım senle ilgili değil dikkat etsende oluyor ben çok titizim bu konularda benim kızımda da olmuştu bu yaz