Ebrusare Arkadaşlar kızım 5 aylik bugün rutin kontrol icin çocuk doktoruna götürdüm bana fizyolojik yani masum üfürüm duydum kalbinde dedi çok ciddi bisey değil ama bi ara kardoloji doktoru görsün dedi ama benim canım çok sıkıldı karsta yasyorum burdada yok kardoloji erzuruma gitmem gerek gidine kadar içim rahat değil 😔😏😒😥bu konuda fikri olan yardımcı olabilirmi
Dilekanne Ebrusare benim oğlum dada aynı sorun oldu,demir takviseyi verdi doktor sonra kapandı,korkmayın ,Allahın izniyle kapanır,bebeklerde yaygındır üfürüm.
gglsrnarslan Ebrusare bizde de var korkmayın biz İzmir’de bi çocuk kardiyoloğuna gittik aynı zamanda iyi bir Prof her çocuk kalbinde iki delikle doğar doğum anında aldığı ilk nefesle kapanması beklenir ama bazı çocuklarda ilerleyen zamanlarda kapanır dedi bu üfürüm bebekte hiçbir sıkıntıya neden olmaz dedi biz sadece kapanana kadar üç ayda bir kontrole gidicez 🌸
Kaganbaby Ebrusare bizede ilk 1 ay kontrolünde demişti doktorumuz. Çocuk kardiyolojiye götürdük bir sorun teşkil etmiyor ama 1 yaşına girince getirin demişti. Haftaya götürcez inşallah. Yazarım kontrolden sonra
Ebrusare strongMom banada var demedi çok hafif duydum masum olabilir dedi bi ara kardoloji doktoru görsün dedi müsait olunca gidin dedi peki kardoloji doktoru ne dedi size
strongMom Ebrusare masum üfürümmüş bir yaşında yolunuz düşerse ugrayın dedi kendiliğinden kapanandanmış
Esrakarakus gglsrnarslan öyle bir durum varsa cocuk doktoru anlayamaz lütfen yanlış yonlendirmeyin ben Bi kalp hastası bebeğin annesiyim her üfürüm delik demek değil kasımda olabilir ciddi Bi hastalıkta olabilir inşallah masumdur rabbim tüm evlatlarımıza sifa versin 🙏
Hohomoromu Ebrusare geçmiş olsun canım yenidogan bebeklerin bir çoğunda olur ufurum zamanla kendiliğinden kaybolur kapanır inşallah siizn de öyle olur genelde öyle oluyor kapaniyor kendiliğinden
Omurbuglem Ebrusare 2 bebegimdede var kızım 27 aylık geçen ay götürdüm hala devam ediodu ama skıntı olmaz dedi ⅘ yasında bidaha gelin dedi oglumda 14 aylık ondada devam ediyor ondakide masummus onuda ablasıyla berbr getirin dedi
strongMom Ebrusare yokdur canım İnşAllah üzülme sen bol bol dua et ❤️🌸 İnşAllah yakın zamn da da götürebilirsin doktora anca öyle rahata erersin 🌸
Esrakarakus Ebrusare aynı seyi birebir aynı seyi ben bebeğim 25 günlükken yasadım 29 günlükken cocuk kardiyolojiye gittik ve oğlumun aort kapak hastası olsugunu öğrendim kesinlikle ihmal etmeyin iyi Bi doktor bulun ve gidip muayene ettirin hatta imkanınız varsa özele gidin derim i şallah masum üfürüm dür rabbim evlatlarımıza sağlık versin 🙏
Ebrusare Esrakarakus birebir aynı şey derken bna var demedi masum fizyolojikte olabilir dedi bn zaten bi kaç gün icerisinde gidecem kardoloji doktoruna hatta doktor ama ne zaman müsait olunca o zmn git dedi beklemem gidecem inşallah yoktur sizede çok geçmiş olsun hamileyken organ taramasinda belli olmadimi acaba