Deletedmom_50 23082020 bir ayvanın çekirdeğini bir türk kahvesi fincanı kadar suya koyup sabaha kadar beklediğinizde jel oluyor.ekirdek miktarına göre su koymalısınız, çok su koymayın ki jel olabilsin. Jel kıvamına geldiğinde dolapta muhafaza edebilirsiniz.
Deletedmom_50 gulsahirfan592236 çook geçmiş olsun. Ciddi parçalanmalarda zaten doktor önerisiyle bir tedavi edici krem başlamak daha mantıklı.
ArasMom_34 23082020 internette meyve satan siteler var ben oradan alıcam canım büyük ihtimal bulamayız
Deletedmom_50 23082020 anladım, bu konuda sizin kadar bilgili değilim. Ben yazın da kullanmak için kıştan buzluğa ayva çekirdeği de koymuştum çokça. Cildime kullanıyorum çünkü. Bu sorunu böylece çözmüştüm.
Nurrr890 ağlayarak emziriyordum bebeğimi her yolu denedim gümüş kapakla çok rahat ettim kesin çözüm oldu benim için 🙂
23082020 Deletedmom_50 ne güzel cnm ya valla hiç aklıma bulamayacağım gelmedi yoksa hamilelikte bende baya tükettim çekirdeklerini atmazdım
AyazYakupEmel ArasMom_34 gogus ucun yoksa aparat alabilirsin ben oyle yaptim benimde gogus ucum yoktu suan rahat emziriyorum halada gogus ucum yok bakalim insallah kirkim cikana kadar duzelir
Funda23 ArasMom_34 11 günlüğüm benmde gögsüm yara ağlıyarak emziryorım neredeyse lansinoh krem sürdüm zeytinnyağ sürdüm birde kantoron yağı iyi geliyo gibi birde 1 gögsmü açk bırakıphavalandırdım 2 side yara ama biri çok fenaydi emdirmedim sağdım