Fatmay Merhaba, 1,5 aylık bir bebegim var gunduzleri saat başı emiyor fakat geceleri uyanmıyor uyandırmakta zorlul cekıyorum bu yuDen geceleri 3 saatte 1 emiyor bebek acısından bu sıkıntı yaratırmı yardımcı olabılırmısınız? Bunu yaşayan varmı
Asl_29 Fatmay hayır uyandırma canım o acıkınca uyanır. Zaten sarılık tehlikesi geçmiştir. Bende hiç uyandırmadım.
Hapyykids11 Fatmay 40ımiz yeni çıktı bizimde artık uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa emziriyorum zaten kurulu alarm gibi 2,5-3 saati aksatmiyor sağolsun 😀
Eslemmomy Fatmay sorun olacağını sanmıyorum bizimde öyleydi gündüz çok şık emerdi gece uyurdu 3 saat sıklığı normal bana hep 3 saatte bir emzir demişti hastane ama ben gündüz o istedikçe verdim emdi şimdi 3 ay 3 günlüğüz gece kesintisiz 5 6 saat uyuduğu oluyor
Ruzgarbaby Fatmay Aynısı benimki canım dün -.5 aylık kontrole gittiğimde doktora sordum artık uyandırma acıktığında uyanacaktır dedi gündüzleri evet saat başı emiyor
SertapHilal Hayır zaten acıktığında uyanır. Kilosu iyiyse gelişiminde bi sıkıntı yoksa uyandırmana gerek yok artık gece gündüz ayrımı yapabiliyolar ve o yüzden geceleri daha çok uyuyolar
Fatmay SertapHilal SertapHilal kilosuna ay sonunda gidecegim ama 1 aylıkken iyiydi hunu duyduguma sevindim sorun bende sanıyordum 😇cok teşekkürler
Fatmay Asl_29 1 aylıkken kilosu iyiydi ama sagıp veriyordum ozaman bi 2 haftadır emziriyorum tekrardan sarılık olur diyede korkuyorum acıkcası ama gündüz iyi emiyor gece zar zor cok az
Fatmay Ruzgarbaby benımkı daha cok kucuk gece gündüz ayrımı yapabılıryormu emin olamadım kan sekerı düşer diyede korkuyorum
Eslemmomy Fatmay yok 3.5 4 saate kadar bekle uyanmazsa emzir büyüdü artık ilk doğduğu zamanlar gibi olmaz korkma
Ruzgarbaby Fatmay Yanlışlık olmus canım benimkide 1.5 aylık işaret koyulmus yanlışlıkla ☺️ Dün dü 1.5 aylık kontrolümüz normal korkma artık sarılık riski azaldı cünkü acıksa uyanır