arasbek Merhaba kızlar 18 ay 12 günlüğüz günde 2 kez gündüz uykusu uyuyoruz ne zaman teke düşmeliyim acaba akşam uykusundan hariç
Deletedmom_36 arasbek 15 aylik kizim var 1.5 2 aydir tek uyku uyuyoruz☺️Masalalh tek uyku gercekten muthis bisey duzene girdik coo sukur sabah 8 gibi kalkip 1 gibi uyuyoruz 3 gibi uyanup aksam 8.5 en gec 9 da uyuyoruz biraksam 8 dede uyur ama oyaliyorum☺️
Ilkgozbebegim06 arasbek maşallah biz 12 aydan beri tek uyku yapıyorduk bir haftadır onu da uyutamıyorum gündüz uykusu bitti galiba düzenimiz çok bozuldu 18 ayligiz
Flamingom arasbek 14 ay olacagız 2 uyku yapınca gece uyanıyor. Sabaha kadar uyumuyor. Tek uyku yetmıyor dayanamıyor nasıl gececek tek uykuya acaba. Gündüz uykusu da kucakta memede bir türlü yatagına koyamıyorum. Uyuyacagı 1 saat ondan koy kaldır daha cok yorulunca pes ettim
Dali05 Bizde 11 ayliktan beri tek uykudayiz.Cok ugrastim iki uyku yapsin diye ama erken birakti. Bence kendisi birakmak istedigi zaman biraktirin.
Sevilayy_1 arasbek tek uykuya geçebilirsiniz bi deneyin bebeğiniz kabul ederse geçin bide 2 uyku yapınca kaçta yatıyo akşam oda önemli eğer erken yatıyorsa hala 2 uyku gerekli olabilir
Ftmemir arasbek bzde 18 aylık olduk sabah 7 ilk uyanış 12 öğle uykusu 2de kalkış sonra akşam 9da uyku tek uyku yapıyor 2 saat sürüyor
Ddanne Bebekler kendi belirler biz 14 aylığız bir haftadır tek uyku yapıyor iki uyku yapmıyor yatırmak istersem direniyor sabah 8 de kalkıp öğlen 1 gibi yatıyor 3 gibi kalkıyor sonra gece uykusuna geçiyor bazen saat 22.00 bazen 23.00 gibi uyuyor.
GokturkAlp arasbek bizde 18 aylığız, 16 dan beri tek uyku yapıyor. Sabah kaçta kalkarsa kalksın tek uyku yapar. 2. yi uyutmaya çalışırken hep direndi uyumadı. Bende demekki tek uykuya hazır diye düşündüm. Akşam 9:00 9:30 arasıda gece uykusuna geçer.
arasbek Hala 2 uyku uyuyoruz bi direnme yok ama 9.30 sa uyuyoruz en geç 10. Bu aralar gece 3-4 kere uyanmaya başladı acaba tek uykuya mı geçmeliyim diye düşündüm.. bi de bana beslenme düzeninizi yazar mısınkz🥰
Ddanne 2lokummannesiii Azı dişleri çıkıyor çok huysuzluk yapıyor yemek yerken de aynı zorla yediriyorum çok iştahlı bir bebekti bu ara baya zorlanıyoruz resmen huy değiştirdi.
Hohomoromu arasbek ohh ne güzel günde 2 uyku bırak düşmesin teke bizim ki bazen tek i bile uyumuyor nasıl dayanıyor bilmiyorum tek uykuya düşeceği zaman kendisi ayarlıyor bebek zaten erken kalkıyor bayağı 2 uyku uyuduğunu göre
Eminos arasbek 18,5 aylik 2 uyku uyuyor sabah 7-7,5 da uyaniyor dayanamaz gece enzirmeyi biraktik oyle bakalim simdi uyanmak uzere ikindin de 5 gibi uyutuyorum gece uykusuna 10-10,5 gibi geciyor