Ayseegulk lütfen bana yardım edin bebeğim 22 günlük memeyi reddediyor biberonu alıştırdılar yapmyn dediğim halde mama veryrz bazen sağdığım süt yetmeyince mamada dokunuyor galiba napıcamı gercekten bilmiyorum yardım edin bana :(
Egelim Ayseegulk yapıyor dedikleriniz kim? Sizden başka kimsenin söz hakkı yok bebeğinizin üstünde, taviz vermeyin lütfen. henüz bebeğiniz çok küçük, pes etmeyin sürekli teklif edin, dönecektir muhakkak. mamayı da kaşık ile verin.
Kubraasel61 Ayseegulk bende 27 günlük bebegim biberon ile veriyordum ara ara ama baktım memeyi almamaya başladı 3 gün du kestim biberonu ama baya savasiyoruz meme tutsun diye basta kucağına al emzirme pozisyonunda biberini ver 10 saniye sonra çek meme ver böyle böyle tutar
Bircicekbirbocekannesi Ayseegulk Facebook’ta emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olup durumunuzu anlatın yardımcı oluyorlar.
Kubraasel61 Ayseegulk ac kalınca alır hiç bisey verme diren zaten artık sarılık tehlikesi yok memeyi ver acıkınca mecbur öyle iki ağlayınca mama verirseniz tutmaz memeyi