OmerAlp03 Arkdaşlar 4 ay 10 günlük oğlum var hala dönmelere başlamadık normal mi acaba? Sizin bebekleriniz nasılları başladılar mı? 🥰
ikizannesii01 OmerAlp03 canım her bebek bir değil kıyaslama yapıp o tatlı canını hiç sıkma . Benim de ikizlerim 4 ay 8 günlük oğlumun biri dönüyor diğeri dönemiyor ☺️ Bak bunlar kardeş bi de aynı karından çıktılar ama çok farklılar gelişimleri de çok farklı 😇
Bebeklerm OmerAlp03 4 ay 1 günlüğüz 3 aylıkken yarım dönüyorlardı tam dönemiyor hala yarım yarım gidiyoruz bakalım ne zaman tam döneceğiz sabırla bekliyorum
Bebeklerm Dygudfne ☺️☺️ Ne mutlu hergün bugün ne yapacak acaba heyecanıyla uyanıyorum sabrım gelmiyor oturmasına ek gıdasına
Sonay38 OmerAlp03 4 ay 14 günlügüz 3 buçuk aylıkken yan saga sola dönmeye başladı bi kaç kerede sevdiği oyuncaklara gitmek için yüz üstü döndü bazen korkuyor döndüğünde
Dygudfne Bebeklerm kesinlikle 😊 bizim dün kontrolümüz vardı ara ara oturtmaya başlayın dedi doktor bende destekli yapıyorum çok minnoş duruyor 😁😁
Aysld Bebekleriniz döndükten sonra ilerlemeye çalışıp ağlıyor mu? Benim ki çok fazla ağlıyor ilerleyemiyor diye😤
mervealco OmerAlp03 benimkide 4 ay 3 günlük dönmedi daha 😕 hep yüzüstü uyuyor o yüzden mi acaba diye düşünüyorum artık. Ama yatağın sonuna yatırıyorsam sabah başında buluyorum sürükleniyo 😂
Bom OmerAlp03 canim her hareketlerini merak ediyorsun cok hos oluyor ama suanin tadini cikar☺️ Bizimki donuyor banyodada ustunu goydirilende hep donmek istiyor tutamiyoruz sirt ustu yatinca 5 saniye durmuyor oyle😀